Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Šok su manimi“ grįžusi Ona Kolobovaitė kovojo su jauduliu (nuotraukos)

Projekto dalyviams ši savaitė buvo sunki: kilus vagystės skandalui jiems teko duoti parodymus policijos pareigūnams, komentuoti detales žurnalistams. Šeštadienio vakarą užkulisiuose jie nebeanalizavo susiklosčiusios situacijos. Šokėjai buvo itin susikaupę, nes nuo šio savaitgalio per kiekvieną laidą iškris pora. Didžiausią jaudulį buvo galima įžvelgti Onos Kolobovaitės veide.
Laidos akimirka
Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

O.Kolobovaitę sulaikyti sunku: atlikta kojos operacija netrukdė dalyvauti koncertuose ir spektakliuose visoje Lietuvoje, dar vakar ji namus sostinėje pasiekė gerokai po vidurnakčio, o šeštadienio rytą pradėjo karščiuodama. Vis dėlto mergina nebuvo linkusi guostis.

„Jaučiuosi keistai, visi pastebėjo mano jaudulį ir tai natūralu. Atvykdavau į visas laidas, stebėdavau dalyvių pasirodymus, tačiau tai yra visiškai kitoks jausmas. Šiandien vėl pajutau tą adrenaliną ir man labai patinka“, – portalui 15min.lt pasakojo O.Kolobovaitė.

Ji buvo atvira: jaudintis vertė ir abejonės, ar viską sušoks taisyklingai. Ne veltui, mat į repeticijas grįžo tik trečiadienį. Dalyvė pastebėjo, kad poros patobulėjo, tačiau žadėjo kuo greičiau pasivyti. Atsigauti ir grįžti į vėžes Onai padeda optimizmas ir užsispyrimas. Būtent šį bruožą tą vakarą gyrė komisijos narys Jurijus Smoriginas.

Smoriginas aiškino, ko nori moterys

Tą vakarą J.Smoriginas negailėjo komplimentų ir kitoms dailiosios lyties atstovėms. Už aistringą šokį bei itin gerai parinktus apdarus pagyrų sulaukė parlamentaro Ž.Šilgalio partnerė Karina Jeremian ir Eglė Straleckaitė. Tačiau stipriai kliuvo jų partneriams.

„Martynai, meilė yra ne tik tai, kaip įkišti liežuvį į burną. Eglė buvo fantastiška, be galo seksuali. Moterys nemėgsta svajotojų, joms patinka kuždesiai, apskritai realybė. Ji stengėsi tave užvesti, tačiau tu to nepriėmei“, – taip dalyvį Martyną Malakauską auklėjo komisijos narys.

Su projektu atsisveikino E.Jackaitė

Pasirodymų savaitgaliais televizijos žiūrovams nebedovanos Eglė Jackaitė. Aktorės tą vakarą  nelepino gerbėjai, tad su partneriu ji surinko mažiausiai balsų. Moteris dėkojo visiems ir tikino, kad dalyvauti buvo labai gera. Tiesa, ji žadėjo nepamiršti ir neapleisti šokių.  

„Šokti galite visi“, – atsisveikindama su projektu visiems patarė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius