-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į televiziją paliekančios Ugnės Skonsmanaitės vietą taikosi daugiau nei 500 merginų

Į televizijos infošou KK2 vedėjos vietą pretenduoja daugiau nei 500 merginų iš visos Lietuvos. Laidos vedėjos vieta atsilaisvino, kai septynis sezonus LNK televizijos laidoje KK2 dirbusi Ugnė Skonsmanaitė nusprendė kelti sparnus.
Ugnė Skonsmanaitė
Ugnė Skonsmanaitė / LNK nuotr.

Ketvirtadienį Vilniuje vyksiančioje baigiamojoje atrankoje dalyvaus apie 80 merginų, kurios bus atrinktos iš daugiau kaip pusės tūkstančio pretendenčių.

„KK2 pradės jau 9-ajį sezoną. Per šiuos metus tapome viena žiūrimiausių laidų Lietuvoje, todėl natūralu, kad ši vieta tokia geidžiama“, - sako laidą kuriančios „Be Tabu ir KO“ vadovas Saulius Bartkus.

Anot S. Bartkaus, atrankos metu bus išrinkta 16 merginų. Jos turės galimybę kartu su Tomu Ališausku vesti laidą. Galutinį verdiktą dėl laidos vedėjos priims televizijos žiūrovai.

Naująjį sezoną KK2 pradės su viena nauja laidos vedėja, tačiau bus pastebėtos ir įvertintos visos atrankoje dalyvavusios merginos. Galbūt kai kurios merginos taip pat sulauks pasiūlymų dalyvauti kituose televiziniuose projektuose.

„Laidos vedėjai bus keliami ne tik aukšti profesiniai reikalavimai, bet ir moralės normos“, – sako S.Bartkus. Anot laidos rengėjų, laidos vedėja turės būti apolitiška, ištikima, jautri ir labai žingeidi.

KK2 laida populiari dėl aštrių ir šmaikščių reportažų apie Lietuvos politinio gyvenimo įvykius ir aktualių pasakojimų apie skaudžiausias šalies socialines problemas.

TAIP PAT SKAITYKITE: KK2 ieškos naujos vedėjos, kuri pakeis Ugnę Skonsmanaitę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius