Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Stasiulevičiūtė grįžta į televiziją – nurungusi Gintarę Gurevičiūtę ji ves laidą „Soriukas“

Grupės „ŠarkA“ narė Ieva Stasiulevičiūtė atšilus orams neatostogaus: ji tapo netrukus LNK eteryje pasirodysiančio pažinčių šou „Soriukas“ vedėja, praneša Žmonės.lt. Mergina laimėjo vedėjų atranką, joje nurungė ne vieną žinomą moterį, tarp jų – ir Gintarę Gurevičiūtę.
Ieva Stasiulevičiūtė
Ieva Stasiulevičiūtė / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Apie tai, kad I.Stasiulevičiūtė išrinkta naujo pažinčių šou „Soriukas“ vedėja, Žmonės.lt patvirtino laidos prodiuseris Saulius Bartkus. „Darėme atranką, Ieva pasirodė geriausiai – ją ir pasirinkome. Atrankoje nedalyvavo merginos „iš gatvės“ – tai buvo žinomos moterys. Kas taps vedėja, sprendžiau ne tik aš, bet ir televizija. Tai – bendras sprendimas“, – Žmonės.lt sakė prodiuseris.

Viena iš I.Stasiulevičiūtės varžovių atrankoje į vedėjos pareigas buvo BTV laidos vedėja, sekmadienį šou „Šokiai ant ledo“ laimėjusi Gintarė Gurevičiūtė. „Šios laidos žanras truputėlį kitoks. Juk negali žmogus būti tinkamas viskam. Šiuo atveju už Gintarę geriau pasirodė Ieva“, – pasirinkimą argumentavo Š.Bartkus.

Prodiuserio teigimu, naujasis pažinčių šou dvelks romantika, tačiau jame nestigs intrigos: „Žmonės ten turės greitai apsispręsti, tačiau bendrauti galės visą dieną. Žiūrovų laukia pasikeitimai vaidmenimis, intrigos. Čia žais visi – nebus žaidimas „į vienus vartus“.

Nors LNK televizijoje I.Stasiulevičiūtė tik debiutuoja – anksčiau joje nevedė jokios laidos, Žmonės.lt primena skaitytojams, kad I.Stasiulevičiūtė televizijoje nėra naujokė. 2011-aisiais ji kartu su Gyčiu Šapranausku „Lietuvos ryto“ televizijoje vedė laidą „Griūk negyvas“, anksčiau kartu su V.Šapranausku vedė TV3 „Puikųjį šou“, televizijos žaidimus.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius