-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Stasiulevičiūtė: „Vyrai, pajudinkit savo užpakalius dėl moterų“

Šį pirmadienio vakarą startuoja naujas LNK pažinčių šou „Soriukas“. Pirmoje laidoje du sportiški „dendžiai“ Evaldas ir Arūnas rinkosi iš keturių seksualių panelių.
Ieva Stasiulevičiūtė
Ieva Stasiulevičiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Kontaktai sukibirkščiavo su bikini zonos depiliacijos specialiste Viktorija ir ypatingai seksualaus užpakaliuko savininke Aurelija. Merginos masažavo vaikinus, suteikdamos jiems marias palaimos. Tačiau Evaldas ir Arūnas reikalavo vis daugiau ir daugiau.

Laidos vedėją Ievą Stasiulevičiūtę apstulbino savim pasitikintys ereliai: „Gražuoliukai berniukai mano, kad jie savaime yra didžiulis turtas ir kiekviena mergina turi šokti aplink juos ratais, būti namų šeimininke, seksualia striptizo šokėja, masažiste. Vyrai, pajudinkit savo užpakalius dėl moterų“, – ragino „Soriuko“ vedėja Ieva.

Vienas laidos dalyvis Ievos raginimus išgirdo ir aistringo masažo metu pradėjo šeimos planavimo procedūrą. Mergina prašė trijų vaikų, o vaikinas – dviejų ir vieno netyčiuko!

Tuo tarpu antras vaikinas oriai gulėjo jacuzzi ir net nekrustelėjo išvydęs nuostabiai gražią merginą su maudymosi kostiumėliu. Toks abejingumas užgavo laidos vedėją Ievą Stasiulevičiūtę: „Elgiesi kaip povas, bet iki povo tau toli“.

Ar pirmojoje „Soriuko“ laidoje įvyks pirmasis susiporavimas? Meilė iš pirmo žvilgsnio, aistra, apsinuoginimai, vaikinų ir merginų kabinimo subtilybės, atstumtųjų ašaros – jau šį pirmadienį 21 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius