Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Jurgelevičiūtė prabilo apie santykius su A.Šedžiumi ir už dvigubą žmogžudystę teistą savo vyrą

Dainininkei Irmai Jurgelevičiūtei nėra abejingų. Vieni ją vadina skandaliste, kiti labai jautria ir jausminga asmenybe. O treti nedvejodami rėžia, jog ši milijonierių drauge bei kalinių gelbėtoja tituluojama moteris yra tikrų tikriausia materialistė.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tokias kardinaliai priešingas visuomenės nuomones nesunku suprasti. Juk Irmos gyvenimo  scenarijus išties nestandartinis. O daugumą pribloškiančių detalių iki šiol gaubia paslaptis.

Gandais apipinta ne tik scenos žvaigždės draugystė su garsiuoju milijonieriumi Viktoru Uspaskichu, bet ir trys jos santuokos. Ypač pastaroji, kuri 2008 metų spalį itin slaptai  įvyko Pravieniškių pataisos  namuose.  Žinia, kad dainininkė tapo už itin sunkius nusikaltimus kalinčio vyro žmona, visuomenę šokiravo.  

Jau antradienį 20.30 val. LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ dainininkė pirmą kartą prabils apie nusikaltėlių autoritetu tituluojamą ir už dvigubą žmogžudystę nuteistą savo vyrą Rolandą Lavinską, pravarde Limonas.  Tik dabar, praėjus daugiau nei dvejiems metams po santuokos, Irma pagaliau išdrįs prisipažinti, kokios buvo tikrosios vedybų priežastys, ir neslėps planų.

Tačiau susitikę su šiomis savaitėmis bene labiausiai medžiojama žvaigžde, pirmiausiai klausiame apie pačią šviežiausią istoriją, kurioje minima Jurgelevičiūtės pavardė. 

Prisidengusi vien rankšluosčiu, Irma išbėga iš geidžiamiausiu Seimo jaunikiu tituluojamo Andriaus Šedžiaus namų. Vienos televizijos slapta užfiksuoti kadrai akimirksniu tapo naujo skandalo šaltiniu.  Neva vieną milijonierių scenos žvaigždė iškeitusi į kitą.

Pikantiški dainininkės I.Jurgelevičiūtės gyvenimo faktai, šviežiausi skandalai ir visa tiesa apie jos kasdienybę jau antradienį 20.30 val. tik per LNK. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius