Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įkvėptas kalėdinės nuotaikos, Žilvinas Žvagulis priglaudė liūdno likimo senuką

Visur aplink vis labiau juntamas kalėdinis jautrumas ir šventinė nuotaika neaplenkė ir dainininko Žilvino Žvagulio. Biure betraukiant žaislus iš krepšių, į konteinerį buvo išmesta Ž.Žvagulį sunervinusi nekokybiška kinų produkcija. Lemtingas atsitiktinumas: kaip tik ten, prie konteinerio, Ž.Žvagulis sutiko varguolį, ir kaip mat pakvietė į vidų sušilti. Žmogaus papasakota gyvenimo istorija dainininką taip sujaudino, kad šis spontaniškai senukui pasiūlė darbą.
Žilvinas Žvagulis (dešinėje)
Žilvinas Žvagulis (dešinėje) / TV3 nuotr.

Jau šį trečiadienį TV3 dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“, pasakojantis apie nuotykių kupiną Ž. Žvagulio ir jo aplinkos gyvenimą, žiūrovams atskleis stebuklingos kalėdinės dvasios persmelktą istoriją. Smalsiausi žiūrovai jau dabar gali pamatyti šį jaudinantį susitikimą.

Viskas prasidėjo paprastai. Šventėms besiruošiantis Ž. Žvagulis į savo biurą gabensis dėžes įvairios kalėdinės atributikos. „Pasipuoškime, kad mums čia būtų malonu laukti Kalėdų, bet taip skoningai“, – darbuotojams ištars vadovas. Smagiai nusiteikęs dainininkas pats ištrauks iš maišo pripučiamą Kalėdų Senelį ir pabandys jį įjungti į elektros tinklą. Tačiau jo lauks nusivylimas. „Ką daryti su kinų gamybos Kalėdų Seniu, kuris veikia tik vienus metus? Greitai nešti į konteinerį“, – dėstys Žilvinas ir tekinas leisis į lauką.

 

Kiemas, kuriame stovi Ž. Žvagulio biuro konteineris, dainininkui netikėtai padovanos ir vieną ypatingą pažintį. Herojų susitikimas primins sceną iš kino filmo. Iš kažin kur atsiradęs inteligentiškai apsirengęs senukas Žilviną užkalbins apie bažnyčią. Vargo sulenkta senuko nugara suspaus kalėdinio gerumo apimtą pramogų verslo liūto širdį. Ž. Žvagulis nepažįstamąjį pasikvies sušilti į savo biurą. O ten paaiškės naujojo pažįstamo gyvenimo istorija.

Pasirodo, Žilvino sutiktas vyras – buvęs krepšinio komandos treneris, dabar gyvenantis prieglaudoje. „Neturiu telefono, pavogė. Ten tik palik duris neužrakintas...“ – pasiguos svečias. Ž. Žvagulis, besikalbėdamas su senuku, spontaniškai pakvies jį atvykti į biurą dažniau ir nudirbti kokių nors buities darbų.

„Jei tik būsiu naudingas...“ – atsakys senukas. „Būsite. Tiesiog ateikite ir pasidalinkite savo gyvenimo patirtimi“, – ištars Ž. Žvagulis. „Aš dėkoju jums“, – nuoširdžiai susijaudinęs ištars atvykėlis.

Jautrios kalėdinės natos realybės šou „Žvagulio klanas“ – jau trečiadienį, 21.00 val., per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius