Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilgąjį savaitgalį – lietuviško filmo „Amaya“ televizinė premjera

Dešimtys naujausių filmų su ryškiausiomis Holivudo žvaigždėmis, ypatinga lietuviškos juostos „Amaya“ premjera, teigiama LNK išplatintame pranešime spaudai.
Lietuviškos juostos „Amaya“ akimirka
Lietuviškos juostos „Amaya“ akimirka / Filmo kūrėjų nuotr.

Jau šį ilgąjį savaitgalį LNK žiūrovai galės televizijos ekranuose pirmą kartą išvysti filmą „Amaya“, didelio populiarumo sulaukusios dramos „Nereikalingi žmonės” kūrėjų darbą. Meilės istorijoje „Amaya“ kartu su Andriumi Mamontovu nusifilmavo ir garsi japonų aktorė Kaori Momoi, žiūrovams pažįstama iš kultinės „Geišos išpažinties“. Filme pasakojama apie romantiką Polą, kuris po išsiskyrimo su mylimąja leidžiasi į kelionę po pasaulį. Jis aplanko JAV, Tailandą, Čilę, Indiją, kol galiausiai atvyksta į Honkongą. Čia jis susipažįsta su Amaya ir komiška jos šeimyna.

Tai – ne vienintelė artėjančio ilgojo savaitgalio premjera, žiūrovams dar bus pristatyta „Muzika ir žodžiai“, „Bilietas į Paryžių“, „Baubai“, „Svečiai palėpėje“, „Alvinas ir burundukai sutinka Frankenšteiną“, „Kailis. Įsivaizduojamas Dianos Arbus portretas“ ir kitos.

Ilgąjį savaitgalį žiūrovai išvys net du filmus su vienu seksualiausių Didžiosios Britanijos aktorių Hugh Grantu. Vienas iš jų – televizinė puikios melodramos „Muzika ir žodžiai“ premjera. H.Grantas čia vaidina žlugusią, visų pamirštą devintojo dešimtmečio popžvaigždę, kuriai pasiūloma sukurti naują hitą. Padėti jam susiruošia žavi mergina, kurią vaidina „Auksinio gaublio“ laureatė Drew Barrymore. Kita žavi H.Granto partnerė bus gražiausios Holivudo šypsenos savininkė Julia Roberts, su ja aktorius susitiks romantinėje komedijoje „Noting Hilas“, kur pasakojama, kaip iš esmės pasikeičia paprasto knygyno savininko gyvenimas sutikus garsią aktorę.

Ilgąjį savaitgalį LNK rodys net tris Timo Burtono, vadinamo vienu drąsiausių, įžvalgiausių ir novatoriškiausių amerikiečių filmų kūrėjų, filmus. Tarp jų dar niekada per TV nerodyta „Oskarui“ nominuota „Mirusi nuotaka“ – nuostabi pasaka apie optimizmą, meilę ir nepaprastai linksmą pomirtinį gyvenimą. Taip pat žiūrovai išvys klasika tapusias „Vabalų sultis“ bei „Čarlį ir šokolado fabriką“ su Johny Deppu – jautrų filmą apie berniuką iš neturtingos šeimos, kuris visą savo laisvalaikį praleidžia svajodamas apie šokolado fabriką.

Jennifer Aniston gerbėjai aktorę išvys tatuiruotos merginos uragano, besiveliančio į įvairiausias intrigas, vaidmenyje filme „Ir štai atėjo Poli“. Ne mažiau smagesnė komedija laukia Jimo Carrey talento mylėtojų komedijoje „Nuotykiai su Dinu ir Džeine“. „Svečiai palėpėje“ – dar viena LNK premjerinė komedija, tačiau čia svečiai bus iš kosmoso ir su jais kovos Pirsonų šeimos atžalos, nekviestus svečius sutikusios klaidžiodami sename name.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius