Indrė Makaraitytė keičia televiziją

Nuo šiol politikos apžvalgininkė Indrė Makaraitytė dirbs „Info TV“ kanale. Laidų vedėja turės savo kasdieninę komentarų rubriką žinių laidoje „Info diena“.
Indrė Makaraitytė
Indrė Makaraitytė / „Info TV“ nuotr.

Prie Rasos Tapinienės ir Viktoro Jakovlevo prisijungianti Indrė Makaraitytė savo komentarais, vertinimais ir įžvalgomis dalinsis nuo birželio 20 dienos, nuo 19 val. 30 min.

Indrė į eterį sugrįžta pačiu karščiausiu metu – ir kai kepina vasaros saulė, ir kai politikai rengiasi rinkimams, žeria pažadus ir neriasi iš kailio, bandydami pelnyti rinkėjų simpatijas.

„Žodžio kišenėje neieškančios Indrės arkliukas – pokalbiai, ji gali sumalti į miltus išsisukinėjanti pašnekovą, užduoti taiklius ir aštrius klausimus, išklausyti. Komentuoti ne tik Lietuvos politiką, bet ir užsienio, socialinius reiškinius, ekonomiką“, – sako „Info TV“ kanalo žinių tarnybos vadovė Inga Larionovaitė.

„Dabar mano gyvenime – lūkesčių, jaudulio ir naujų iššūkių mišinys, – sako Indrė, keisdama darbą. – „Info dienoje“ atsiranda komentarų pusvalandis, per kurį bus galima iš įvairių pusių gvildenti tos dienos aktualiją ar kelias temas. Man labai patinka į problemą pažiūrėti visai kitu, kartais netradiciniu kampu ir kai tam bus kasdien net po trisdešimt minučių – tikras lobis. Laidoje taip pat bus pašnekovų. Gyvas pokalbis bus labai svarbus komentarų laidos akcentas.“

Per pertrauką tarp aktyvių darbų daug kas Indrės klausė, ar ji neiškeitė žurnalistikos į juvelyriką.

„Tai yra tokie du skirtingi pasauliai, kad tikrai gali gyventi vienas šalia kito. Ir, tikiuosi, kad niekaip vienas kitam netrukdys. Ryte – papuošalai, vakare – komentarai. Puikus derinys“, – šypsosi Indrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius