Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Indrė Stonkuvienė atvirai prabilo apie populiarumo kainą

„Žvaigždžių duetuose“ netikėtai žiūrovų į pirmą vietą iškelta Indrė Stonkuvienė ir Donatas Čižauskas šiam sekmadieniui ruošia ypatingą pasirodymą laidai, kurios tema – „Kūnas“. Duetas pasirinko Lino Adomaičio dainą „Aš pavydžiu sau“, o savo pasirodymu stengsis parodyti, kokia yra populiarumo ir buvimo žvaigžde kaina.
Indrė Stonkuvienė ir Donatas Čižauskas
Indrė Stonkuvienė ir Donatas Čižauskas / LNK nuotr.

„Parodysime žiūrovui kitą šio pasaulio pusę. Labai daug jaunų mergaičių ir berniukų nori tapti žvaigždėmis, viešais žmonėmis, nes atrodo, kad viskas labai paprasta ir viskas labai lengva. Tad mes parodysime, kokia yra to viešumo kaina“, – savo pasirodymo idėją pristatė I.Stonkuvienė.

„Kiek tai kainuoja sveikatos, nervų ir viso kito“, – pritarė jai ir partneris D.Čižauskas.

„Ir kokia tai yra didelė atsakomybė. Ir kas galiausiai lieka, kai susikoncentruoji tik į save, esi savanaudis ir gyveni tik savimi. Parodysime, kas nutinka tiems žmonėms, ir kad reikia nepamiršti ir aplinkinių“, – dėstė I.Stonkuvienė, atskleidusi, kad daina ir pasirodymo idėja buvo jos idėja.

LNK nuotr./Indrė Stonkuvienė
LNK nuotr./Indrė Stonkuvienė

„Tai yra daina apie savimeilę, apie žmones, kurie myli tik save ir džiaugiasi tik savimi. Tai yra gerai tik iki tam tikros ribos. Juk mes irgi esame tarp žmonių, turime nepamiršti savo artimųjų, savo draugų, netgi savo pačių pradžios, kaip patys kopėme tais karjeros laiptais“, – kalbėjo projekto dalyvė.

Savo pasirodymą pradėję fotografų ir gerbėjų būryje, galiausiai atlikėjai scenoje lieka vieni – basi, nusisegę dirbtinius plaukus ir atsikratę papuošalų.

„Šiandien jūsų pasirodymas pataikė man tiesiai į širdį“, – duetą gyrė komisijos narė Dovilė Filmanavičiūtė, čia pat pasidžiaugusi, esą I.Stonkuvienės personažas tobulai įkūnijo atlikėją Oksaną Pikul-Jasaitienę.

LNK nuotr./Indrė Stonkuvienė ir Donatas Čižauskas
LNK nuotr./Indrė Stonkuvienė ir Donatas Čižauskas

„Kaip aš norėčiau, kad Indrė geriau dainuotų“, – pradėjo kita komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė, paaiškinusi, kad kol kas I.Stonkuvienės balso galimybės neleidžia iki galo atskleisti visų puikių jos idėjų.

„Taip, tu stipriai pjovei pro šalį, – jai pritarė ir komisijos kolega Stano. – Tačiau visa kita buvo idealu“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius