Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Norkutė meluos kaip blondinė

Populiarusis TV3 serialas „Moterys meluoja geriau“ jau įpusėjo trečiojo sezono darbus. Puikiai pažįstami ir pamėgti aktoriai Lietuvos paplūdimiuose susirinko ne vasaros saulėje gulinėti, o naujas intrigas TV3 žiūrovams kurti.
Inga Norkutė
Inga Norkutė / TV3 nuotr.

Iš žiemą startavusio serialo „Nemylimi“ į „Moterys meluoja geriau“ filmavimo aikštelę perbėgo ir vieną pagrindinių vaidmenų kurianti Šiaulių dramos teatro aktorė Inga Norkutė. Pamėgto serialo žiūrovai gali nusiraminti, jog Medą jie tikrai pažins, nes Ingai dėl šio vaidmens ir vėl teko atsišviesinti trumpus plaukus. Moteris dėl savo uždegančio ir visus žavinčio vaidmens sulaukia daug nuoširdžių ir drąsinančių gerbėjų laiškų.

„Juodaplaukės Medos tikriausiai nieks nebūtų supratęs. Ją visi pažino šviesią ir žaismingą, todėl ir teko grįžti tokiai, kokia atsisveikinau antrajame serialo sezone. Živilės vasarą nepasiilgsiu nei aš, nei mano pažįstami. Mano draugas net pripažįsta, kad jo gyvenimas ir vėl pasikeitė – atrodo, kad ir vėl gyvena su kita moterimi“, – šypsosi nuo rudens naujausiame „Moterys meluoja geriau“ serialo sezone pasirodysianti Inga Norkutė.

Naujausios „Moterys meluoja geriau“ serijos – jau greitai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius