Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Valinskienė negalėjo atsigrožėti Povilu Vanagu (nuotraukos)

Populiarusis LNK projektas „Žvaigždžių duetai“ grįžta su nauja jėga. Kai atrodo, kad per ketverius metus visi balsai jau parodyti ir visos dainos sudainuotos, scenoje uždainuoja tokie žmonės, kurių talentas ir išradingumas priverčia aiktelėti.
Laidos akimirka
Laidos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Penktojo, jubiliejinio, sezono vakarą šį šeštadienį žiūrovams prisistatys naujos septynios poros, sudarytos iš dainavimo entuziastų ir profesionalų: šokėjas Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė, ralio čempionas Arūnas Strumskis ir Renata Voitechovskaja, aktorius Jokūbas Bareikis  ir Evelina Sašenko, renginių organizatorė Agnė Armoškaitė ir Karolis Ramoška, prodiuserė, fotografė ir keliautoja Jurga Anusauskienė ir Evelina Anusauskaitė, aktorius Mantas Stonkus ir Vilija Matačiūnaitė bei choreografė Lola Sakanis ir dainininkas Gaudentas Janušas.

Pirmoje laidoje komisiją sudarys Vytautas Juozapaitis, Donatas Katkus, Kristina Kazlauskaitė ir Povilas Vanagas.

Vakaras prasidės tikru viesulu – dešimt metų Lietuvoje gyvenanti graikė choreografė ir restoranų valdytoja L.Sakanis uždainavo taip, kad komisija nelabai suprato, kuris profesionalas, kuris – mėgėjas.

J.Bareikis, uždainavęs su E.Sašenko, komisijos narei K.Kazlauskaitei priminė jo tėvą Saulių Bareikį, su kuriuo ji kadaise nuostabiame miuzikle dainavo Romeo ir Džuljetą.

„Bet nebijok, Jokūbai, tu – ne mūsų sūnus“, – juokėsi Kazlauskaitė, tiesa, maišydama Jokūbo ir Sauliaus vardus.

M.Stonkus scenoje pasirodė su Vilija, tačiau D.Katkui pasirodė, kad jiedu dainuoja nematydami vienas kito, kaip per skaipą. O Kazlauskaitė prisipažino „užuodžianti gerą porą“...

„Dainavimas – tai kelias į moters širdį, – savo antrininkui M.Stonkui sakė R.Vilkončius, žvelgdamas į Viliją. – Ar galima tikėtis intrigų?“ Užkluptas klausimo apie moteris, M.Stonkus rėžė savo antrininkui: „Į snukį nori?“

A.Armoškaitė su partneriu nustebino komisijos narius stilingu pasirodymu ir susižėrė gerus vertinimus. „Tikėjausi, kad bus blogiau“, – prisipažino komisijos pirmininkas V.Juozapaitis.

D.Katkus scenos karamelių karamelei O.Kolobovaitei siuntė oro bučinius, J.Anusauskienė gėrėjosi komplimentais, kad su dukra atrodo lyg būtų seserys, o R.Voitechovskajos lenktynininkas visus sužavėjo puikiu humoro jausmu. Jis išgelbėjo Renatą nuo provokuojamo klausimo, kuria pavara startavo projekte. „Iš kur Renatai žinoti – ji su važinėja automatine pavarų dėže“, – juokėsi Strumskis.

Tačiau labiausiai nuskilo Ingai Valinskienei. Ji „Žvaigždžių duetų“ scenoje debiutavo su Povilu Vanagu. Jis sutiko padainuoti projekte svečio teisėmis.

„Prieš išeinant man viena kolegė sakė: kaip tau pasisekė, kad dainuosi su Vanagu. Jis toks gražus.“ Visą dainą pražiūrėjau į Povilą – bet tikrai gražus“, – juokėsi I.Valinskienė.

Kol kas P.Vanagas atliko tik vieną dainą, bet kai turės laiko, pažadėjo atskristi į „Žvaigždžių duetus“.

„Žvaigždžių duetų“ penktojo sezono premjera – jau šį šeštadienį 19 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius