Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Kazlauskaitė prisipažino, kad tėvai ją lepino

„Auksinė blykstė“ šį penktadienį – apie tuos, kurių daugelis nemėgsta, kuriems daugelis pavydi ir svajoja būti jų vietoje, t. y. apie auksinį jaunimėlį. Ar tikrai lengva būti garsių ir turtingų tėvų atžala? Ar tikrai šiems jaunuoliams visi takai gyvenime jau iškloti? Į šiuos klausimus penktadienį atsakys puikiai visiems žinomi garsių tėvų vaikai.
Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida Kazlauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dainininkų Livetos ir Petro Kazlauskų dukra Ingrida tvirtino, kad jos auksinio jaunimo atstove geriau nevadinti, nes šią sąvoką suvokia kitaip. „Auksinis jaunimas – Maskvoje“, – apie prabangius automobilius, ypatingus vakarėlius ir linksmybes pasakojo Ingrida ir tikino tuo pasigirti tikrai negalinti.

I.Kazlauskaitė „Auksinės blykstės“ studijoje pasakojo, kaip visko gyvenime pasiekė pati, savo jėgomis, be tėvų pagalbos. Tačiau yra dalykų, už kuriuos gimdytojams labai dėkinga. „Jie man tikrai daug dėmesio skyrė, lepino mane, – pasakojo mergina. – Mano namai buvo pilni visokių gyvūnėlių. Gaudavau, ko tik norėdavau. O mama dar ir visokių gudrybių su berniukais išmokė...“

Ingrida prisipažino, kad šioje srityje mama ypač dalyvauja ir savo pozicijų nepaleidžia. Mergina prasitarė, kad mama net buvo sukritikavusi jos pasirinktąjį. „Neatskleisiu nieko daugiau, nes dar žmogus supras, bus nemalonu“, – šypsojosi Kazlauskų atžala.

„Auksinės blykstės“ studijoje Ingrida prisiminė, kokių nemalonumų tėvams yra pridariusi. Kartą, išpuošusi savo dukrelę, visa Kazlauskų šeimyna išsiruošė į svečius pas draugus, kurių seniai nematė. Šie taip pat turėjo mergaitę ir labai didžiavosi jos ilgais plaukais, kuriuos augino ir puoselėjo. Kol tėveliai šnekučiavosi, mergaitės sugalvojo žaisti kirpyklą. Ingrida priėmė žaidimą už gryną pinigą ir žirklėmis draugei nurėžė ilgai augintas kasas. Tėvams tuomet buvusi baisi gėda dėl dukters poelgio, o šeimos draugams – daug ašarų dėl prarastų dukrelės kasų.

Dėl ko dar teko vadinamojo auksinio jaunimo tėvams raudonuoti – jau šį penktadienį 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius