Internete – iki ašarų juokingas filmukas: Vitalijus Cololo kalbasi su karvėmis

Laidų vedėjas ir humoristas Vitalijus Cololo pastaruosius kelis mėnesius miestą iškeitė į gryną orą ir kasdienybę ūkyje. Intriguojančio realybės šou „IššŪKIS kaime“ vedėju tapęs garsus vyras juokiasi, kad kaime ne viskas taip paprasta, kaip gali pasirodyti.
Vitalijus Cololo
Vitalijus Cololo / Stop kadras

Į ne vieną kuriozinę situaciją patekęs ir su netikėtomis situacijomis filmavimuose susidūręs humoristas tikina: kuo daugiau iššūkių, tuo geriau.

Neseniai prasidėjęs realybės šou, kuriame dešimt miestiečių bando įrodyti, jog gali išgyventi lietuviškame kaime, jau sulaukė didelio žiūrovų dėmesio, o jo vedėjas V.Cololo sako, kad tai vienas iš geriausių projektų, kuriame jam teko dirbti. Pasak jo, nėra nieko geriau nei grynas oras, gamta, žemės ir žolės kvapas.

V.Cololo prisipažino, kad dienas leisdamas ūkyje susidūrė su ne vienu iššūkiu. Pučiant smarkiam vėjui jam teko ropštis į keliasdešimties metrų aukščio šieno kūgių bokštą ir susitikti su kaime gyvenančiais gyvuliais.

tomasfoto.lt, Foto Pro nuotr./Vitalijus Cololo
tomasfoto.lt, Foto Pro nuotr./Vitalijus Cololo

„Bendrauju su visais gyvūnais. Per filmavimus ne tik su karvėm pasišnekėdavau, bet ir su vištom, ir su antimis. Namie turiu jorkšyro terjerę, tai ir su ja pasišneku, savo problemas papasakoju. Ji mane išklauso, aš ją. Tau niekas nepaprieštaraus, tavęs niekas nenušvilps“, – juokėsi Vitalijus.

Jis tikino, kad vienas pokalbis su gyvuliais pačiam įsiminė ilgam. V.Cololo teko filmuotis kartu su 200 karvių, kurios visaip trukdė: „Jūs įsivaizduojate, ką reiškia kalbėti, kai į tave žiūri 400 akių? Tai labai smagu, niekas tau neprieštarauja, neprašo užsičiaupti. Nebent tik akis nusuka. Iš pradžių nebuvo lengva susitvarkyti su tom karvėm, bet mes radome bendrą kalbą.“

VIDEO: IššŪKIS kaime: Cololo kalbasi su karvėmis

Humoristas sako mėgstantis iššūkius, o jo gyvenime jų tikrai netrūksta. Kaip vieną didžiausių, V.Cololo atsimena jaunystėje iškrėstą pokštą. „Kai susipažinome su žmona abu mokėmės Pedagoginiame universitete. Ji gyveno universiteto bendrabutyje. Budinčioji manęs neįleisdavo pas ją, tai ne kartą teko per balkono grotas lipti į antrą aukštą. Kartą kritau skaudžiai. Ant galvos... ir patyriau akies traumą. Tas keliavimas pas žmoną man buvo tikras iššūkis“, – prisiminė žinomas vyras.

Kaip dar vieną gyvenimo iššūkį V.Cololo įvardijo ir nardymą be deguonies baliono net 13 metrų gylyje: „Pirmą kartą gyvenime užsidėjau balionus ir tą pačią dieną iš karto nėriau į 13 metrų gylį. Negana to, būdamas tame gylyje aš nusiėmiau tuos balionus, kaukę ir siunčiau linkėjimus televizijos žiūrovams. Tai buvo vienos laidos filmavimas.“

Realybės šou „IššŪKIS kaime“ vedėjas tikina, kad jau dabar žino, kokie artimiausi išbandymai jo laukia: „Noriu šokti su parašiutu, dar noriu paragauti pūdytos silkės. Ar aš sugebėsiu tai padaryti? Ar man to reikia? Kuo daugiau iššūkių, kuo daugiau naujovių, tuo įdomiau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius