Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irma Jurgelevičiūtė: pasveikti man nepadeda net degtinės kompresai

Šeštadienio vakarą „Šok su manimi“ laidoje dalyvei Irmai Jurgelevičiūtei nuslėpti prastą savijautą buvo sunku. Jau po savo pasirodymo, klausydamasi komisijos narių komentarų, ji sunkiai galėjo suvaldyti kosulį.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Prasta savijauta ir karščiavimas ją kankino nuo praeito savaitgalio. Jau tada ji jautėsi prastai, tačiau dalyvė nesitikėjo, kad liga stipriai pakiš koją jos repeticijoms. Jų pastarąją savaitę buvo gerokai mažiau.

„Svarsčiau apie galimybę nešokti šeštadienį, tačiau tokiu atveju turėčiau pasitraukti iš projekto“, – atviravo I.Jurgelevičiūtė. Ji neslėpė: dalyvauti projekte „Šok su manimi“ jai yra labai svarbu.

Moteris pasakojo apie gydymosi metodus: išbandė antibiotikus, į pagalbą dainininkei atėjo ir mama, tačiau jos patarimai taip pat sunkiai padėjo pasveikti.

„Išbandžiau ir karštus degtinės kompresus, kuriuos paruošia mama, kantriai gydžiausi, tačiau sekasi prastai“, – portalui 15min.lt pasakojo atlikėja.

Moteris apgailestavo, kad pasveikti jai nepadeda ir skersvėjis. Jis persekiojo šokėją ir dainininkę tiek šokių aikštelėje, tiek studijos užkulisiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius