Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irmos Jurgelevičiūtės verslas bankrutuoja?

Tie, kurie įdėmiai seka dainininkės Irmos Jurgelevičiūtės kelius ir klystkelius, žino: ne tik senųjų metų pabaiga, bet ir pirmosios Naujųjų savaitės jai – itin neramios, teigiama išplatintame LNK pranešime spaudai.
I.Jurgelėvičiūtė parduotuvėje
I.Jurgelevičiūtė parduotuvėje. / LNK nuotr.

Blogų emocijų Irmos Jurgelevičiūtės   gyvenime –  per akis. Lyg to dar būtų maža,  nemalonumus su tariamomis vagystėmis, teismo laukimu ar išduotais jausmais susijusius išgyvenimus keičia vis rimtesnės problemos.

Kaune, prekybos centre visai šalia I.Jurgelevičiūtės tėvų namų, dar iki Naujųjų veikė paskutinioji dainininkės parduotuvė, kurioje buvo prekiaujama žaislais, kompaktiniais diskais ir žaidimais. LNK laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ kamera užfiksavo, kaip surenkamos ir į maišus kemšamos likusios prekės,  išardomos lentynos, išvežami baldai. Išsikraustymui vadovauja pati šeimininkė I.Jurgelevičiūtė.  Ką visa tai reiškia? Ar tai bankrotas?

Kaip netekusi svarbaus pajamų šaltinio nuo šiol  gyvens I.Jurgelevičiūtė? Kas – krizė ar pašlijusi verslininkės  reputacija – sudavė skaudžiausią smūgį  ne vienerius metus gyvavusiai įmonei? Ir kodėl nesėkmės užklupo kaip tik dabar? Juk dar visai neseniai  Irma mums atvirai pasakojo, jog prekyba jai – ypač malonus užsiėmimas. 

Antradienį „Neišgalvoti gyvenimai“ su Rolandu Vilkončiumi. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius