-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš viešumos dingęs Ramūnas Vyšniauskas: „Visiems patarčiau išsilakstyti, o tada ženytis“

TV3 naujos kartos infošou „VIRAL‘as“ komanda nusprendė išsiaiškinti, kur iš viešumos pradingo sunkiasvoris štangų kilnotojas, medalių laimėtojas ir televizijos laidų vedėjas Ramūnas Vyšniauskas.
Ramūnas Vyšniauskas
Ramūnas Vyšniauskas / Alfredo Pliadžio nuotr.

Žurnalistams susitikus su R. Vyšniausku Klaipėdoje pasirodė, kad prieš jų akis stovi kitas žmogus: rimtas verslininkas, dviejų vaikų tėvas ir tiesiog šeimos žmogus, svajojantis apie dar gausesnį vaikų būrį.

„Mano didžiausia svajonė – didelė šeima. Labai noriu trečio vaiko. Ir dar noriu tokios tradicijos, kad kiekvieną sekmadienį prie vieno stalo susirinktų gausi šeima. Ypač tada, kai su žmona pasensime ir turėsime būrį anūkų“, – pirmadienį laidoje aiškins šypsodamasis žinomas vyras.

Kai mano draugai tuokėsi, aš laksčiau po vakarėlius. Bet dabar, kai aš esu žengęs apgalvotą ir atsakingą žingsnį gyventi šeimoje, mano draugai masiškai skiriasi.

Kalbėdamas apie santuoką, laidoje „VIRAL‘as“ sunkiasvoris išliks lakoniškas. Anot jo, svarbiausia susirasti tą tinkamą moterį, o tai padaryti galima tik kaip reikiant išsilaksčius: „Visiems patarčiau iš pradžių išsilakstyti, o tada ženytis“, – pirmadienį sakys jis.

Tiesa, „Vyšniukas“ neslėps: kaidaise jį vadindavo „vakarėlių liūtu“. Tiesa, vėlai pradėjęs kurti šeimyninį židinį, žinomas vyras tikina to nesigailintis. „Kai mano draugai tuokėsi, aš laksčiau po vakarėlius. Bet dabar, kai aš esu žengęs apgalvotą ir atsakingą žingsnį gyventi šeimoje, mano draugai masiškai skiriasi“, –  „VIRAL‘o“ žiūrovams atskleis R. Vyšniauskas.

Laidoje laukia ir daugiau intriguojančių, įdomių ir aktualių temų. TV3 žiūrovai išvys kadrus iš ketvirtadienį praūžusios Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo, sužinos, kur iš vandens valymo įrenginių ištrauktas „dumblas“ yra utilizuojamas, ir sužinos apie bedarbių pašalpas, kurios, nors ir buvo žadėta, nuo 2015 metų, pasirodo, tikrai neaugs.

Naujos kartos infošou „VIRAL‘as“ – pirmadieniais 19.30 val. tik per TV3!

Alfredo Pliadžio nuotr./Ramūnas Vyšniauskas
Alfredo Pliadžio nuotr./Ramūnas Vyšniauskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius