Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš „X Faktoriaus“ iškritusi balsingoji Ieva Ščerbinskaitė: „Atsitiko taip, kaip turėjo atsitikti“

TV3 muzikinis projektas „X Faktorius“ su trenksmu paskelbė superfinalininkų trejetuką, kuriame žiūrovai nepanoro išvysti absoliučia finaliste vadintos Ievos Ščerbinskaitės. Bene geriausiu projekto balsu teisėjų Sauliaus Prūsaičio ir Rūtos Ščiogolevaitės tituluota Ieva, išgirdusi verdiktą pademonstravo patyrusiam scenos žmogui prilygstantį elgesį.
Ieva Ščerbinskaitė
Ieva Ščerbinskaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 1 Rusai

Septyniolikmetė Ieva – jau 12 metų scenoje, nuo penkerių metų dalyvavusi daugybėje konkursų ir ne kartą pajutusi nugalėjimo svaigulį bei pralaimėjimo kartėlį. Tik tuo galima paaiškinti tokį išmintingą požiūrį ir suvaldytas emocijas praradus teisę varžytis dėl nugalėtojo vardo.

„Mane apėmė tokie jausmai! Aš džiaugiuosi, kad tiek toli nuėjau. Ir antras dalykas, man neleidęs nė kiek nuliūsti, – aš džiaugiausi, kad Audrius pateko“, – iš karto po devintosios tiesioginės TV3 projekto transliacijos kalbėjo Ieva. Mergina negailėjo pačių gražiausių žodžių ne tik broliu vadinamam Audriui, bet ir Žygiui ir Anželai, kuriuos griežtai atsisakė vadinti konkurentais. „Aš labai didžiuojuosi Anžela! O Žygis padarė tokią pažangą! Audrius po šio sekmadienio, tikiuosi, pagaliau patikės, jog jis patinka klausytojams“, – ir toliau Ieva kalbėjo apie superfinalistus, o ne apie save.

„Kaip atsitiko, taip ir turėjo atsitikti, – ramiai kalba Ieva, tačiau tai visiškai nereiškia, jog mergina neturėjo troškimo nugalėti. – „Aš svajojau nugalėti, jog būsiu finale – visada žinojau. Tačiau dabar suprantu, jog man didžiausias prizas – ne 50 000 litų, o galimybė tiek daug koncertuoti – daryti tai, ką aš mėgstu. „X Faktorius“ davė man galimybę įgyvendinti svajonę.“

Ieva Ščerbinskaitė
Ieva Ščerbinskaitė


 
Dievišku balsu apdovanota mergina prisipažįsta svajojanti pakartoti visą projektą nueitą kelią. „Norėčiau, kad ir vėl viskas prasidėtų! Tai mano didžiausias troškimas. Tai man davė tiek daug per tokį trumpą laiką, jog sunku nupasakoti žodžiais“, – džiugesio neslėpė Ieva.

Tiesa, viena Ievos svajonė virs tikrove dar šį sekmadienį. „Svajojau dainuoti superfinale – ir aš jame dainuosiu!“ – sako nuoširdžiai nusijuokdama Ieva. Pagal tarptautines projekto taisykles ketvirtosios vietos nugalėtoja superfinale pasirodo su vienu iš savo mokytojų.

Tiesa, kas duetu su Ieva džiugins „X Faktoriaus“ gerbėjus superfinale – paaiškės tik šį sekmadienį 19.30 val. tiesiogiai per žiūrimiausią televiziją TV3.

Ieva Ščerbinskaitė
Ieva Ščerbinskaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius