-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys parodė, kur su žmona prarado nekaltybę

Jau šį vakarą 21.30 val. laidoje „Taip gyvena žvaigždės“ žiūrovai išvys nepagražintą muzikanto Valdo Burnio gyvenimą. Skandalingos grupės „Išjunk šviesą“ lyderis atskleis, kuo užsiima laisvu nuo muzikavimo laiku, parodys namus, studiją ir net ekologišką ūkį, kuriame augina žirnius, vištas ir daržoves. Tiesa, Valdo ūkį Baisogaloje prižiūri tėveliai, bet kai ateina laikas nuimti derlių, į darbus kimba visa Valdo Burnio šeima su muzikantu priešakyje.
Valdas Burnys
Valdas Burnys / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Rodydama namus, kur užaugo Valdelis, mama buvo tokia pat šmaikšti kaip ir sūnus. Paaiškėjo, kad Valdas Burnys vaikystėje buvo labai linksmas, mėgo pokštauti – buvo „zbitkininkas“, sportininkas ir judrus.

„O va čia lova, kur Valdelis su žmona prarado nekaltybę“, – mostelėjo ranka linksma moteris, rodydama istorinę namų relikviją. Tiesa, nei Valdo žmona, nei vaikai filmuotis laidoje nepanoro, galimybę mėgautis šlove paliko šeimos galvai.

Laidos kūrėjai nufilmavo ne tik Valdo Burnio ūkį, bet ir grupės „Išjunk šviesą“ repeticijų studiją, nuosavą namą Vilniuje, taip pat garso įrašų studiją – slaptą kambarėlį, kuriame jis kuria elektroninę muziką. Taip taip, paaiškėjo, kad trankių dainelių apie girtus zuikius atlikėjas yra slaptas elektroninės muzikos kūrėjas ir net žada greitai išleisti savo kūrybos elektroninės muzikos albumą. O kol albumas nepasirodė, „Išjunk šviesą“ gerbėjams Valdas laidoje pristatys naują dainą apie braškinius ledus.

Taip pat Valdas Burnys laidoje atskleis... girtų zuikių fenomeną: zuikių organizme esą pasigamina alkoholio, dėl to jie nuolat įkaušę, apie tai ne kartą yra dainavusi grupė „Išjunk šviesą“.

Nepagražinta tiesa apie Valdą Burnį – laidoje „Taip gyvena žvaigždės“ šį ketvirtadienio vakarą 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius