Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkas Ilja ryžosi išvaizdos permainoms

Antradienį pirmajame ,,Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje susirungus keturiems duetams į kovą buvo pasitelktos ne tik originalios dainos, bet ir įvaizdžio permainos. Jaunasis Lietuvos talentas Ilja, tautą pavergęs neįtikėtinu balsu bei savo vaikišku nuoširdumu užkariavęs būrio gerbėjų simpatijas, šį kartą nė iš tolo nepriminė mažo berniuko.
Ilja Aksionovas
Ilja Aksionovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Drauge su savo muzikos mokytoja Vita Pimpiene atlikęs pirmąjį vakaro kūrinį balsingasis Ilja visus nustebino nauja šukuosena. Pašviesinti ir naujai sušukuoti atlikėjo plaukai Ilją pavertė žaviu jaunuoliu. Laidos vedėjo Rolando Vilkončiaus paklaustas, ar permainoms ryžosi dėl finalinių kovų, Ilja kaip visuomet atvirai atsakė: ,,Dėl darbo.“

Pasirodo, visai neseniai Ilja atliko Mažojo Princo vaidmenį, tačiau akivaizdžios permainos neliko nepastebėtos. Komisijos narys Donatas Katkus juokavo, kad Ilja visai suaugo. „Tuoj ir ūsai užaugs“, – šmaikštavo D. Katkus.

O štai jau kito pasirodymo metu jaunasis Ilja pasirodė su išpranašautais ūsais. Tiesa, pastarieji buvo nupiešti, tačiau itin tiko prie tąkart legendinį Charlie'į Chapliną įkūnijusio Iljos įvaizdžio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius