Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvertinkite: Irena Starošaitė uždainavo japoniškai

Šeštadienį BTV muzikiniame šou „Dainuok mano dainą“ skambės Irenos Starošaitės repertuaro dainų koncertas. Išgirsime ne tik kitų dainininkų originaliai perdainuotas žymiausias Irenos dainas, bet ir pasakojimų iš garsios dainininkės gyvenimo – istorijų bus ir linksmų, ir ilgesingų.
Irena Starošaitė
Irena Starošaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šou herojai laidos filmavime apie I.Starošaitę sužinojo netikėtų dalykų. „Nežinojau, kad dainai „Nubudom per vėlai“ muziką parašė Irutė. Puiku!“, – stebėjosi Deivis, pasirinkęs dainuoti šį Irenos vizitine kortele tapusį hitą.

Pati vakaro herojė prisiminė savo gyvenimo etapą, kai buvo pusmečiui išvykusi į Japoniją, kur su šokėjomis rengdavo viešbučio programas – jos šokdavo, ji dainuodavo. „Su Žilvinu jau buvome susižadėję, o aš turėjau išvykti. Ten labai jo pasiilgdavau. Kai niekas negirdėdavo, sau dainuodavau dainą „Nebetikėk“, ji man primindavo mylimąjį ir namus“, – pasakojo Irena.

VIDEO: "Dainuok mano dainą" - Irena Starošaitė dainuoja japoniškai

Dainuoti japoniškai viešbutyje iš pradžių būdavo nelengva. Juk kalbos lietuvė neišmanė, tad nesuprasdavo dainų žodžių. Juos iškaldavo mintinai. „Tikrai sunku buvo. Net nesuprasdavau, kur žodis prasideda, o kur baigiasi. Be to, pas juos vienaip parašyta, o kitaip tarti reikia – kur raidė „R“, jie taria „L“ ir panašiai. Vadybininkai buvo griežti, neleisdavo koncerto metu žiūrėti į lapelį su žodžiais, tad teko iškalti mintinai ir dainuoti. Tik vėliau supratau žodžių prasmę“, – su šypsena prisiminimais dalijosi dainininkė.

Kito šou dalyvio Valdo Burnio paprašyta padainuoti japoniškai, Irena nesutriko ir prisiminė dainą, kurią tekančios saulės šalyje prieš septyniolika metų dainuodavo kiekvieną vakarą. Japoniška Irenos daina – šiame video.

Antrasis šou „Dainuok mano dainą“ sezonas su naujomis žvaigždėmis – šeštadienį, 19 valandą per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius