-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jampolskis po dviejų bučinių su Irūna: laukite tęsinio! (nuotraukos)

Aktorius Marius Jampolskis toliau pateisina širdžių ėdiko vardą – po gandų apie jo ir Onos Kolobovaitės slaptas atostogas artistas per „Žvaigždžių duetų“ filmavimą net du kartus karštai pabučiavo scenos partnerę – grupės „Studentės“ narę Irūną.
„Žvaigždžių duetus“ papuošė Mariaus Jampolskio ir Irūnos lyriškai ir šiltai atlikta daina.
„Žvaigždžių duetus“ papuošė Mariaus Jampolskio ir Irūnos lyriškai ir šiltai atlikta daina. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šįkart muzikinio projekto naujokai dainavo lyrišką baladę, per kurią abu stovėjo apsikabinę, o M.Jampolskis švelniai glostė partnerę. Dainos kulminacija tapo atviras ir saldus jųdviejų bučinys, kuris pavergė komisiją. Po bučinio tik grimas slėpė Irūnos paraudusius skruostus.

„Šis bučinys man pasirodė tikras, – susižavėjimo neslėpė komisijos narė Inga Valinskienė, bet jai labiau į akį krito Mariaus ranka. – Man ranka labiau patiko negu bučinys. Nė vienas mano partneris taip ranka man per nugarą neglostė. Čia dar tik antras jūsų pasirodymas – ką jūs rodysite toliau?!“

„Ir tą ranką, ir pasibučiavimą priimu. Tai nebuvo tik chemija ir tuščias vaidinimas“, – gyrė pasirodymą ir Vytenis Pauliukaitis.

Net didysis cinikas Algis Ramanauskas-Greitai negailėjo romantiškam duetui gero žodžio. „Buvo labai geras pasirodymas, gera rusiška daina. Tas bučinys – labai jautru ir gražu“, – konstatavo buvęs „Žvaigždžių duetų“ vedėjas.

Paprašytas pakomentuoti savo aistringą ir romantišką dainą, Marius buvo itin rimtas.

„Aš esu aktorius, man labai svarbu atnešti mintį ar istoriją, nepaisant šalutinių pasekmių. Visų pirma visi žmonės, kurie turi širdį, pajunta, kas yra tikra, ir nori prie to prisiliesti“, – tikino M.Jampolskis.

Paklausta, ar dėl tokio pasirodymo nereikėjo atsiklausti grupės „Studentės“ vadovės Laimos Lapkauskaitės, Irūna buvo paslaptinga: „Yra tik Marius ir aš, kitų žmonių atsiklausti nereikia.“

„Laukite tęsinio“, – pridėjo Marius.

Ir tęsinys įvyko greičiau, nei buvo tikėtasi, nes surinkusi daugiausia komisijos balsų ši pora turėjo atlikti savo kūrinį dar kartą. Visi spėliojo, ar dainos pabaigoje dainininkai vėl taip aistringai pasibučiuos. Projekto vedėjai Rolandas Vilkončius ir iš atostogų grįžusi Inga Jankauskaitė slapta net susilažino, ar reginys pasikartos. Deja, pasibaigus šou pinigus krapštyti turėjo Inga, spėjusi, kad duetas antrą kartą per vakarą nebesibučiuos. Visi galėjo išvysti dar šiltesnį ir ilgesnį Mariaus ir Irūnos bučinį.

„Tai tikra“, – paslaptinga veido išraiška po filmavimo ištarė Irūna.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius