Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jazzu: „Ir man, ir mamai kartais tenka būti vyriškoms“

Gali būti labai moteriška, užburiančiai jautri, tikra lyriška herojė. Bet tam tikromis akimirkomis privalai surasti savyje vyriškąjį pradą, tvirtesnį kumštį, griežtesnį žodį. Tuo įsitikinusi dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, ne tik išoriškai panaši į savo „kietą“ mamą Auksę.
Justė Arlauskaitė-Jazzu
Justė Arlauskaitė-Jazzu / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Sekmadienį švenčiant Motinos dieną, LRT televizijos eteryje bus parodytas šventinis žvaigždžių koncertas „Vakaras Mamai“. Jo metu Jazzu pasidalins savo mintimis apie artimo ryšio išlaikymą su brangiausiu žmogumi ir būtinybę išlikti tvirtoms sunkiais gyvenimo momentais.

„Kiekvienoje šeimoje visko būna. Bet mudvi su mama išliekame dviese, tvirtos ir stiprios. Mes esame komanda. Ir taip – ji yra mano geriausia draugė“, – muzikinio „Vakaro Mamai“ vedėjui Andriui Rožickui pasakos Jazzu.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu
Luko Balandžio / 15min nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu

Dainininkės aplinkos žmonės žino, kad su mama ji bendrauja lyg su seserimi, joms netenka vienai prieš kitą apsimesti geresnėmis nei yra. „Ko gero, ir vyriškai pasišnekat?“ – paklaus A.Rožickas. „Ne tik aš, bet ir ji gali šnekėti vyriškai. Taip, kartais mums tenka būti vyrais. Visoms moterims kartais tenka būti vyriškoms“, – pripažins Jazzu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Artėjančios Motinos dienos proga žinomi atlikėjai traukė gražiausias dainas

Kaip išlaikyti geriausios draugės statusą, kai kalbama apie mamą ir dukrą? Dainininkė įsitikinusi, kad viskas yra paprasčiau, nei atrodo. „Aš galvoju, kad ryšys tarp žmonių arba yra, arba nėra. Po to gali būti tik minimalus įdirbis.

Bet jei tai – tavo mama, tarp jūsų ryšys užsimezgė nuo pat pirmos akimirkos, kai tik atsidūrei šioje žemėje. Ką nors ypatingo dėl to daryti nereikia. Mūsų ryšys yra begalinis, besąlygiškas ir labai gražus. Mama, aš tave labai labai myliu“, – jautriai prieš televizijos kameras ištars Jazzu.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu
Luko Balandžio / 15min nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu

Motinoms skirtame koncerte pasirodys ir grupė „Biplan“, Aistė Pilvelytė, Ieva Zasimauskaitė, Erica Jennings, Vidas Bareikis, kartu su savo mama dainuos Girmantė Vaitkutė, o su žmona – Valdas Lacko.

Studijoje susirinkusioms damoms savo šiltus žodžius skirs scenos džentelmenas, neprilygstamo vokalo Kastytis Kerbedis. Koncerte atlikėjams pritars Vytauto Lukočiaus vadovaujamas orkestras „Vilnius Sinfonietta“ ritmo grupė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius