Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonas Kalėda tapo televizijos laidos vedėju

Penktadienio vakarą LNK eteryje – nauji vėjai. Ekranuose pirmąsyk pasirodys laida „Patrulis” ir jos vedėjas Jonas Kalėda. „Patrulyje” matysite vaizdo registratoriais užfiksuotus autoįvykius. Dauguma jų baigsis laimingai, o kai kurie – netgi su daug juoko.
Jonas Kalėda
Jonas Kalėda / LNK nuotr.
Temos: 1 LNK


„Mūsų laida – gera pramoga. Bet už linksmo fasado slypi gilesnė prasmė. Manau, tai – edukacinė laida, iš kurios galima daug ko pasimokyti. Gera žinoti, kad įsijungę televizorių vadinamieji kelių gaideliai turi galimybę tapti solidžiais vairuotojais”, – prieš laidos premjerą kalbėjo jos vedėjas.

Pats Jonas nemano, kad Lietuvos keliuose tokia jau prasta padėtis: „Kai pavažinėju Turkijoje ar Egipte, grįžęs pagaliau pasijaučiu kaip civilizuotoje valstybėje. Vairuotojai darosi sąmoningesni, bet kelyje elgtis dar saugiau niekada nepakenks.”

Televizijoje Jonas Kalėda – jau nebe naujokas. Jį jau matėte LNK seriale „K11”. Profesionalus smuikininkas neslepia pasiilgęs scenos jaudulio. Aplinkinių dėmesys jam malonus, taigi ir laidos vedėjo amplua vyras jaučiasi gerai.

„Kol kas dar pats nesuprantu, kaip sekasi. Šiandien su visa šeima žiūrėsim laidą. Manau, gausiu vieną kitą pastabą, teks greitai mokytis ir taisytis. Žinau, kad televizija – griežtas verslas. Jei kažką darai blogai, laiko pasitempti turi labai mažai. Reikia tiesiog susiimti”, – sako Jonas ir pripažįsta, kad prieš premjerą truputį jaudinasi.  

Jonas supranta ir tai, kad darbas televizijoje – ne tik šventė, bet ir rizika. Vieną dieną tu – žvaigždė, o kitą, žiūrėk – jau skandalingų interneto portalų grobis. To naujas laidos vedėjas tikina bijantis mažiausiai.

„Lig šiol girtas gatvėmis nevaikščiojau ir tikrai neketinu to daryti. Vakarėliai man irgi nelabai patinka. Gyvenu paprastai: darbas – namai. Apie asmeninį gyvenimą tikrai neturiu ką papasakoti, o kai nepasakoji, niekas ir nelenda”, – su šypsena, bet ir rimtai kalba Jonas.

Nauja laida „Patrulis” – nuo šiol kiekvieną penktadienį 17.50 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius