Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonui Radzevičiui šokių aikštelėje svyla užpakalis

„Iš pradžių juokiuosi, paskui verkiu, galiausiai mokausi“, – apie tris savo šokių treniruotės stadijas pasakoja „Teleloto“ loterijos vedėjas Jonas Radzevičius. Pasak Jono, nuo rudens dalyvausiančio LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“, žingsneliai, kuriuos parodo jam jo partnerė Elena Uksaitė, iš pradžių sukelia juoką, o kai pabando pašokti, apsiverkia, kad yra toks nevykėlis.
Jonui Radzevičiui šokių aikštelėje svyla užpakalis.
Jonui Radzevičiui šokių aikštelėje svyla užpakalis. / LNK nuotr.

„Užpakalis dega, bet vaidiname, kad mus supa olimpinė ramybė“, – apie pasiruošimą projektui pasakoja Jonas. TV laidų vedėjas prisipažįsta, kad jau kuris laikas treniruojasi kasdien po kelias valandas, nes nenori, kad jo pasirodymas šokių aikštelėje žiūrovams sukeltų juoką, kaip komedija su Jackie Chanu.

Jonas sako, kad šokiai dabar jam atstoja jogą, kuriuos niekada nėra bandęs. „Šokiai man taip išvalo smegenis, kaip kitiems joga. Visiškai nuima stresą. Po pusvalandžio šokio pasimiršta visos problemos, dienos rūpesčiai, pradedu kalbėti padrikomis frazėmis. Mano partnerė iš manęs pradeda juoktis. O treniruotės pasibaigia šviesia galva ir pavargusiu kūnu. Tada savo apdovanoju bokalu alaus ir futbolo varžybomis“, – pasakoja Jonas Radzevičius.

Ši Jono vasara – kaip niekad intensyvi. Išdalinęs „Teleloto“ milijonus, jis kasdien turi radijuje laidą, veda renginius, šoka ir žiūri pasaulio futbolo čempionatą.

„Artimiesiems esu pasakęs: prašok netrukdyti, aš užimtas, šią vasarą šoku“, – juokiasi Jonas. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius