Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Julius Veselka „Auksinėje blykstėje“: „Tikro vyro kvapas – prakaitas“

Kiekvieną penktadienį „Auksinė blykstė“ sveikina žinomą žmogų su gimtadieniu. Šią savaitę laimė nusišypsojo Seimo nariui Juliui Veselkai.
Julius Veselka
Julius Veselka / Redo Vilimo/BFL nuotr.
Politikas niekaip nesugebėjo atspėti, kokia moteris galėtų jį sveikinti su gimtadieniu ir dar siųstų per laidos rengėjus jam dovaną. Nepadėjo ir „Auksinės blykstės“ vedėjo Kristupo užuominos, kad tai efektinga, žavi ir garsi moteris, kad ji – įspūdingų formų. Pajuokavęs, kad darbo vietoje į formas nesižvalgo, Julius Veselka pasidavė. Išvydęs ekrane, kad jį sveikina Inga Valinskienė, tautos išrinktasis burbtelėjo: „Tai nenormalu.“
Vėliau jis prisipažino, kad vis dėlto malonu iš jos gauti dovanų, nors pyktelėjo, kad skambūs ir gražūs žodžiai, skirti jam, buvo girdėti Ingai sveikinant premjerą A.Kubilių.
Balsingoji Seimo narė kolegai padovanojo odines šlepetes su linkėjimu: „Avėdamas jomis nepažadinsite Seimo rūmuose snaudžiančių kolegų.“
„Auksinės blykstės“ pensininkas Vydas taip pat sumąstė dovaną bendraminčiui J.Veselkai. Senolis padovanojo vyriško odekolono, kuris, pasak Vydo, tinka vartoti ir prieš skutimąsi, ir po jo. Tačiau parlamentaras išdidžiai pareiškė, kad niekada nesikvėpina jokiais odekolonais. „Tikras vyras turi kvepėti prakaitu“, – rėžė Seimo narys „Auksinės blykstės“ studijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius