-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Julius Veselka „Auksinėje blykstėje“ uždainavo su Saulėnu ir pensininku Vydu (video)

Šį penktadienį „Auksinė blykstė“ alsuos moteriškumu ir feministinėmis mintimis. Lietuvą nuo šiol valdo moterys. Net dviejuose iš trijų svarbiausių šalies postų įsitaisiusios dailiosios lyties atstovės: prezidentė, Seimo pirmininkė, krašto apsaugos ir finansų ministrės. „Auksinėje blykstėje“ valdžios moterys ir garsios ponios kalbės apie pirmą kartą Lietuvos istorijoje tokią moterų valdžią.
Julius Veselka
Julius Veselka / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau atsirado ir vyrų, kurie tuo visai nesidžiaugia. Save laukiniu iš laukinio miško pavadinęs politikas Julius Veselka nepasidavė ir stojo krūtine už savo giminę prieš feministinėmis pažiūromis garsėjančią Aušrinę Mariją Pavilionienę. „Auksinės blykstės“ studijoje užvirė karšta kova ir žodžių bei skambių frazių karas. Moteris tvirtino, kad dažnai lietuviai vyrai be savo žmonos net kojinių neranda. Seimo narys, paklaustas, ar pakliūva į tokias situacijas, išdidžiai pareiškė, kad jei antrosios pusės nėra namie, eina basas.

A.M.Pavilionienė džiaugėsi, kad pagaliau atėjo moterų era, pagaliau galima kalbėti apie normalią vyrų ir moterų partnerystę ir kad dailiosios lyties atstovės tikrai įveiks sunkų laikotarpį, be to, atlaikys skeptiškai nusiteikusių vyrų antpuolį.

J.Veselka „Auksinės blykstės“ studijoje apie atėjusią moterų valdžią rėžė: „Ko velnias nepadarė, boba padarys.“ Įsitikinęs, kad toks valdymas nieko gero Lietuvai neduos, o tik paliks dar daugiau vargo vėliau ateisiantiems vyrams, stipriosios lyties atstovas pareiškė, kad apskritai moteris turi būti gundytoja, o vyras – jos medžiotojas. Būtent tokiu padaru, ir net laukiniu, save vadinantis politikas tvirtino, kad Seime tokių ponių nėra. „Ten ne gundytojos, ten politikės sėdi. Išeinu iš Seimo, va tada širdis atsigauna. Pilnos gatvės tų žavingų gundytojų.“

Vyriškis prisipažino, kad ne visada būna toks aršus ir aštrialiežuvis. Anot politiko, kai vyras įsimyli, kalba visai kita valdžia, nes nori užkariauti moters širdį. Politikas patikino galįs ir eiles, ir komplimentus žerti, kad tik gautų tą, kurią pamilo.

Galų gale pavargęs su moterimis „Auksinės blykstės“ studijoje liežuviu kovoti, patraukė J.Veselka ant scenos su Saulėnu ir Vydu vyriškais reikalais užsiimti. Įsinėrė į kareivišką aprangą, pasiėmė gitarą ir su laidos veikėjais užtraukė tikrą vyrų himną su grupe „Liube“.

Arši lyčių kova, aštrios kalbos ir garsūs veidai – jau šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ 19.10 val. per LNK.

VIDEO: Veselka Vydas ir Saulens

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius