Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juodaplauke tapusi Oksana Pikul-Jasaitienė – tarsi lietuviškoji Megan Fox?

Televizijos žiūrovai antradienio vakarą laidoje „Žvaigždžių dešimtukas.Vasara“ išvys pulką populiariausių Lietuvos pramogų pasaulio veidų, kurie ištisą vasarą plušo Palangoje tam, kad praskaidrintų vasarotojų atostogas. Juk be kai kurių šalies scenos žvaigždžių pasirodymų poilsis Lietuvos pajūryje yra tiesiog neįsivaizduojamas. Kaip ir garsioji J.Basanavičiaus gatvė be ilgakojų gražuolių, nuotraukoms pozuojančio smauglio, kalbančios papūgos, karštų vaflių ir cukraus vatos.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / TV3 nuotr.
Temos: 1 Oksana Pikul

Tie, kurie šią vasarą spėjo pabuvoti Lietuvos kurorte, ir dar tik besiruošiantys į jį, vargu ar praleis primadonos Vitalijos Katunskytės, grupių „Pinup Girls“, „Picaso“, „69 danguje“, dainininkų Mino, Andriaus Rimiškio ar maestro Stasio Povilaičio koncertus. Jie – dainininkai, be kurių Palangoje būtų liūdna ir nyku.

TV3 nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Vitalijus Cololo
TV3 nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Vitalijus Cololo

V.Katunskytė vienoje iš J. Basanavičiaus gatvės kavinių dainuoja ištisą vasarą, ją čia visi pažįsta. Pasak jos, poilsiautojai, užėję vakare į kavinę ir neradę dainininkės, apsisuka ir demonstratyviai išeina.

„Visą vasarą čia koncertuoju, jau dvidešimt antrą sezoną, įsivaizduojate? Esu jau Palangos veteranė, bijau girtis, bet turbūt esu vienintelė taip atsidavusi Palangai. Vis atrodo, kad jau paskutinė vasara, bet ateina pavasaris ir aš vėl keliauju į Palangą. Čia kaip kokia priklausomybė – saulė pradeda šviesti, ir mąstau – „Jėzau, vėl į Palangą“.  Baigiasi sezonas – tada jau – „kaip čia greičiau namo parvažiuoti, juk pavargstu, nemažai sveikatos tas darbas kainuoja“. Į pliažą nelabai einu, nes iškart „bobikių“ esu užpuolama su klausimais – kas, kaip ir su kuo gyvena. Man tai nelabai įdomu, kaip ten Povilaičio ar Donskovo šeimoj, bet joms rūpi“, – atsidūsta Vitalija Katunskytė.

Grupės „Pinup girls“ narės Viktorija Sutkutė ir Simona Nainė neslepia: joms visą vasarą koncertuoti Palangoje patinka. Publika jas myli, tad koncertai pajūryje vyksta šešis kartus per savaitę. „Aš tai vyro labiausiai pasiilgau, mes beveik nesimatome. Abu dirbam, tai namie kartais prasilenkiam ar kokiam renginyje“, – atskleidžia S.Nainė.

TV3 nuotr./„Pinup Girls“
TV3 nuotr./„Pinup Girls“

„Man patinka, kai publika po koncertų prieina, giria mus, sako, kad myli, nes mes tokios paprastos, nieko nevaidiname. Tai atperka visą nuovargį. Suprantu, kad einame teisingu keliu“, – sako V.Sutkutė.

Be įdomių „Žvaigždžių dešimtuko“ herojų pasakojimų, žiūrovų laukia ir dar viena staigmena: laidos vedėja Oksana Pikul-Jasaitienė eteryje pasirodys su nauja šukuosena – ji taps tamsiaplauke.

Kaip žiūrovai įvertins naująjį laidos vedėjos įvaizdį? Žinomos moters gerbėjai socialiniame tinkle „Facebook“ jau žarsto komplimentus ir net lygina Oksaną su Holivudo gražuole aktore Megan Fox.

„Žvaigždžių dešimtukas. Vasara“ – antradieniais 20.00 val. per TV3.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Megan Fox
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Megan Fox
TV3 nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Vitalijus Cololo
TV3 nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Vitalijus Cololo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius