Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Juodųjų našlių“ fotosesijos užkulisiai: miškas studijoje ir dvi priekabos augalų

Jau spalio 25-ąją ekranus pasieks dėmesį prikaustantis lietuviškas daugiaserijinis filmas „Juodosios našlės“ – intriguojanti 12 dalių istorija apie tris moteris, kurios nusprendė atsikratyti savo vyrais. Negailestingos ir paslaptingos – tokios šio serialo herojės Viktorija, Jolanta ir Kristina.
Monika Vaičiulytė, Marija Korenkaitė ir Jūratė Budriūnaitė-Kamrazer
Monika Vaičiulytė, Marija Korenkaitė ir Jūratė Budriūnaitė-Kamrazer / Nerijaus Palucko nuotr.

Sukurti naujo serialo įvaizdį buvo patikėta fotografui Nerijui Paluckui.

„Juodųjų našlių“ fotosesijoje trys moterys stovi gedėdamos gūdžiame, paslapčių kupiname miške, simbolizuojančiame jų gyvenimą, o moterų veiduose – kažkas nepaaiškinamo, akimirka tarp triumfo ir gedulo.

Specialiai fotosesijai studijoje buvo įrengtas miškas, o šios nelengvos užduoties ėmėsi dailininkas ir dizaineris Justas Grigaravičius su komanda.

„Buvo įdomus iššūkis iš studijos padaryti mišką, tai tikrai sunku, – apie miško kūrimą pasakoja Justas. – Reikėjo ieškoti augalų, derinti juos, kad pasiektumėme norimą gylį. Iš pradžių atsivežėme vieną priekabą krūmų ir medžių, bet proceso metu pamatėme, kad reikės antrosios. Tuoj pat užsakėme ir antrą“.

Justas Grigavičius sakė, kad norėjo sukurti mistinį įvaizdį, miškui suteikiant gylio ir paslaptingumo, tarsi tai būtų džiunglės.

Tris gedinčias našles įkūnija aktorės Monika Vaičiulytė, Marija Korenkaitė ir Jūratė Budriūnaitė. Seriale taip pat vaidina ir kiti žinomi aktoriai Arnoldas Eisimantas, Lina Budzeikaitė, Remigijus Sabulis, Petras Lisauskas, Darius Meškauskas, Tomas Rimkūnas, Eglė Jackaitė, Larisa Kalpokaitė, Vytautas Rumšas ir kiti.

„Juodosios našlės“ bus rodomos nuo spalio 25 d., antradieniais, per LNK.

Donato Damarodo nuotr./Monika Vaičiulytė, Marija Korenkaitė ir Jūratė Budriūnaitė-Kamrazer „Juodųjų našlių“ fotosesijoje
Donato Damarodo nuotr./Monika Vaičiulytė, Marija Korenkaitė ir Jūratė Budriūnaitė-Kamrazer „Juodųjų našlių“ fotosesijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius