Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juozui Liesiui lemta tapti politiku? (nuotraukos)

LNK laidos „Kai švenčia skorpionai...“ filmavime grupės „Bavarija“ nariui Juozui Liesiui astrologė Angelina Zalatorienė patarė pamąstyti apie politiką – pagal horoskopą Juozas tiesiog sutvertas politikai.
Šventinėje laidoje po skorpiono ženklu gimusių žymių žmonių laukė daug netikėtumų ir staigmenų.
Su praėjusiu gimtadieniu J.Liesį pasveikino žmona Eglė. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Apie Juozą bus išgirsta kaip apie politiką. Žvaigždės jo horoskope rodo Juozo stiprią savybę – protingą gudrumą, jo labai stipri intuicija. Juozo žvaigždžių brolis – Algirdas Butkevičius, nudažę plaukus gal net įžvelgtume fizinių panašumų“, – apie Juozo politinį kelią sakė astrologė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./IRMA0327
Astrologės A.Zalatorienė ir V.Budraitytė

Moteris pridūrė, kad gyvenime Juozui tenka patirti „vėlyvą realizaciją“ – ilgai lauktib sėkmės ir iki tol ne kartą žengti „svetimais keliais“.

„Aš labai dėkingas už šį kūrybiškumą“, – A.Zalatorienei padėkojo skeptiškai į horoskopus žiūrintis Juozas. 

Paklausta, koks Juozas kaip skorpionas yra tėvelis, J.Liesio žmona Eglė kiek pagalvojusi atsakė, kad jis yra tobulas tėtis mažajai dukrytei Meilei. Eglė laidos metu padovanojo neseniai gimtadienį atšventusiam vyrui Meilės piešinį ir perskaitė eilėraštį.

„Pakeliui – dar viena dovana“, – rodydama į savo pilvuką juokėsi laidų vedėja E.Liesienė, po kelių savaičių turinti susilaukti antro vaikelio.

Laidoje savo gimtadienius paminėjo bei sveikinimus priėmė ir kiti skorpionai: Nerijus Juška, Deivydas Zvonkus, Raimondas Šilanskas, Eglė Mickevičienė, Tomas Langvinis, Romas Dambrauskas, Petras Gražulis ir Rosita Čivilytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius