Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juozas Statkevičius: „Kai tapsiu mados impotentu – eisiu į Seimą“

„Kai tapsiu mados impotentu, – eisiu į Seimą!“ – TV3 humoro šou „Stebuklų šalis“ su šypsena pareikš žinomiausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius, laidos vedėjų paklaustas, ar neplanuoja žengti į politiką.
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / Gretos Skaraitienės nuotr.

Trečiadienį „Stebuklų šalies“ vedėjai Algis Ramanauskas, Jurijus Smoriginas, Mindaugas Stasiulis ir Džiugas Siaurusaitis kartu su mados guru J.Statkevičiumi šmaikščiai ir kandžiai komentuos politikų ir žvaigždžių akibrokštus. Šiuo metu Lietuvoje vykstančios rinkimų kovos ir skandalai Juozukui primena cirką ir kelia juoką.

Beje, išvydę aukščiausio lygio žvaigždę, laidos vedėjai puls maldauti autografų, A.Ramanauskas net paprašys Juozuko sukurti jam išskirtinius kvepalus. „Galime sukurti kvepalus net su tavo plikės kvapu“, – humoro šou „Stebuklų šalis“ tikins garsiausias Lietuvos dizaineris. 

Kol laidos vedėjai bandys išrinkti naują pavadinimą J.Statkevičiaus mados namams, šis humoro ryklius juokins anekdotais apie pomidorus, J.Smoriginą išvadins „ryžu“ ir papasakos vieną už kitą juokingesnių akibrokštų, nutikusių jo kolekcijos pristatyme užsienio garsenybėms Kanuose.

Su kuo gyvena J.Statkevičius? Kokį automobilį vairuoja? Kodėl dizaineris radikaliai pasikeitė plaukus – juodas garbanas pavertė šviesiomis sruogelėmis? Didysis humoro šou „Stebuklų šalis“ – trečiadienį, 19.10 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius