Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Juozas Statkevičius už sėkmingas piršlybas dovanų gavo prabangų butą

Jei neturite atliekamų 6 milijonų įspūdingajam „Bugatti Veyron“ automobiliui, pasidarykite jį patys, kaip tai padarė du vyrukai savo garaže. Lietuviškąją greičiausio serijinio automobilio kopiją atvarę į LNK „Valanda su Rūta” studiją jie suskaičiavo, kiek gi kainavo jų svajonė ir kokiu greičiu būtų galima su ja pralėkti.
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Teatre mane samdo, nes žino, kad galiu padaryti pigiai, bet labai efektingai, Paryžiuje valgiau tik ryžius ir siuvau užuolaidas, kad galėčiau pragyventi ir išmokti aukštosios mados paslapčių”, – laidoje prisipažins garsusis dizaineris Juozas Statkevičius. Tiesa, dizaineris neseniai persikraustė į prabangius namus, kuriuos tiesiog gavo dovanų už tai, kad supiršo vieną itin turtingą verslininką su jo būsima žmona. 

Dabar grupės „Patruliai" narys Juozas Butnorius prisipažins, kad žinomas veidas ir pavardė jam pakišo koją versle ir santykiuose. „Nuo pat vaikystės buvau žinomas, jau nuo paauglystės galėjau save išlaikyti", – pasakos J. Butnorius, išgarsėjęs kaip „ventukas”.   Po renginių organizavimo verslo bankroto teko ragauti ir juodadarbio emigranto duonos. Juozas prisipažins, kad po to, kai žlugo verslas ir  jį prieš pats vestuves paliko sužadėtinė, dainininkui teko važiuoti dirbti statybose į Norvegiją. „Buvo nelengva perlipti per save. Netgi gėdijausi, kad aš , žinomas dainininkas, turiu lenkti nugarą ir tampyti žemes bei plytas", – atviraus J. Butnorius.  Dabar susigrąžinęs jį palikusią sužadėtinę, Juozas sako po visų išbandymų  supratęs, kad geriausia daryti tai ką iš tiesų moka ir kas jam labiausiai patinka – dainuoti.

Kita laidos viešnia – buvusi „Nerijos“ ansamblio dainininkė Birutė Petrikytė pasakos, kad prieš trisdešimt metų jai buvo pasiūlyta tapti Sovietų Sąjungos estrados žvaigžde. „Gyvenau viešbutyje pačiame Maskvos centre, su vaizdu į Kremlių, skyrė prabangų automobilį. Galėjau būti žinoma ne tik Lietuvoje. Tokios žvaigždės kaip Sofija Rotaru ar Valerijus Leontjevas man skambindavo kada panorėję, buvome draugai", – prisiminimais dalinsis Birutė. Ji atskleis, kodėl nesusiviliojo įspūdingais pažadais ir kodėl nuo siūlomos šlovės pabėgo atgal į Lietuvą.

Laidoje dalyvavęs 77-erių metų pensininkas Kęstutis Ancuta papasakos kaip jam, dar vaikystėje netekusiam rankų ir regėjimo dovanos, pavyko suvilioti net keturiasdešimčia metų jaunesnę moterį ir ją vesti. Tai jau trečioji jo žmona.  „Niekada nežiūrėdavau į savo amžiaus moteris. Mano svajonė buvo vesti kur kas jaunesnę merginą ir su ja susilaukti vaikų. Man nesutrukdė nei mano amžius, nei negalia – aš žinau kaip  užkariauti moters širdį", – savo paslaptis atskleis Kęstutis.

Kaip turtingam verslininkui  Juozas Statkevičius surado žmoną? Kokį sąmokslą prieš Birutę Petrikytę surezgė Rusijos estrados žvaigždės? Kuriam garsiam muzikantui teko plauti tualetus ir groti už duonos kąsnį? Intriguojanti pokalbių laida „Valanda su Rūta“ – jau šį ketvirtadienio vakarą, 19.30 val. per LNK.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Juozas Statkevičius
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Juozas Statkevičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius