Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgelevičiūtė tekėjo iš meilės?

„Super LT“, kaip ir visoje Lietuvoje – pagrindinė aptarinėjama tema – dainininkės Irmos Jurgelevičiūtės santuoka su kaliniu, nuteistu už dvi žmogžudystes.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Valdo Kopūsto/Dienraščio L.T. nuotr.

Visi kaip patrakę bando surasti bent po siūlo galą, kad sužinotų, kodėl garsi Kauno žvaigždė ištekėjo už pagarsėjusio Limono. Irma, kaip žinia, slepiasi nuo žurnalistų, neatsiliepia net į savo kolegų dainininkų skambučius. Vis dėlto, „Super LT“ pavyko pakalbėti su Jurgelevičiūtės mama. Tiesa, moteris apie dukros trečiąją santuoką sutiko papasakoti tik po ilgų įkalbinėjimų. Dėl pasipylusių itin žiaurių komentarų dukters atžvilgiu, Jurgelevičiūtės mama prašė jos veido nefilmuoti. Ponia Zita išskirtiniame „Super LT“ interviu atvirai pasakoja, kaip žentas paliko gerą įspūdį, yra apsiskaitęs ir labai dvasingas. Ji taip pat atsakė į žurnalistės klausimą, ar Irmos santuoka fiktyvi ar vis dėlto tekėjo iš meilės.

Laidos „Super LT“ žurnalistai vieninteliai, kurie su gėlėmis ir fanfarom išlydėjo šalies estrados žvaigždžių Livetos ir Petro Kazlauskų dukrą į didįjį, prestižinį konkursą „Mis Žemė“. Laidos kameros nufilmavo kone visą Ingridos Kazlauskaitės pasiruošimą: kaip jai siuvo, matavo tautinius drabužius ir net kojines, kaip tvarkė plaukus ir net darė manikiūrą. Žinoma, įdomiausi ir pikantiškiausi kadrai šiose palydėtuvėse, kokias gi sukneles Ingrida Kazlauskaitė konkursui išsirinko. Tiesa, į dizainerius mergina nesikreipė, bet padedama mamos Livetos Kazlauskienės, su vėjeliu paskraidė po vestuvinių ir proginių suknelių saloną. Surado tinkamą net savo būsimoms vestuvėms... Taip nuo iki stebėjusi Kazlauskaitės pasiruošimą konkursui, „Super LT“ įsodino misę į lėktuvą, skraidinantį į Filipinus.

Ponia Zita išskirtiniame „Super LT“ interviu atvirai pasakoja, kaip žentas paliko gerą įspūdį, yra apsiskaitęs ir labai dvasingas. Ji taip pat atsakė į žurnalistės klausimą, ar Irmos santuoka fiktyvi ar vis dėlto tekėjo iš meilės.

„Super LT“ taip pat išsiaiškino, kuri pirmoji lietuvė pozavo netrukus pasirodysiančiame pirmam lietuviško žurnalo „Playboy“ viršeliui. Žurnalo redaktoriui užminus mįslę, kad tai būtinai bus turtinga moteris, susijusi su verslu ir mada, visi puolė spėlioti, kas ji. „Super LT“ ir parodys – tą turtingą, labai gerai žinomą moterį, išdrįsusią pozuoti „Playboy“.

Laidos landūs žurnalistai apsilankė ir Juozo Statkevičiaus jubiliejaus proga surengtos kolekcijos pristatyme ir be abejonės aukštuomenės vakarėlyje. Lietuvos mados korifėjus prisipažino, kad prieš didžiąją šventę miegojo viso labo 3 valandas, tačiau jautėsi pakylėtai ir pamalonintas nuo jo kūrinių alpėjančių damų. Didžiojo dizainerio tėveliai laidai „Super LT“ atvirai prisipažino, kad labai susirūpinę sūneliu, jog Juozukas pernelyg sukūdęs, kad visiškai nieko nebevalgo, o jo šaldytuve net pelė pasikartų... „Super LT“ mados korifėjaus godos ir džiaugsmai

Šį rudenį , kaip žinia, oficialiai susituokė nemažai žinomų žmonių. Turtingi ir garsūs svajonių jaunikiai ir jų gražuolės prisiekė amžiną meilę Dievo ir žmonių akivaizdoje, nors jau ne vienerius metus iki tol gyveno kartu ir vargo dėl to jokio nematė. Taigi, tuoj pasklido kalbos, kad šios santuokos ne meilės ir pagarbos vienas kitam įrodymas, o šaltas išskaičiavimas, godumas ir net politiniai sumetimai. Pasiaiškinti kelių garsiausių santuokų motyvų Super LT kreipėsi pagalbos į garsią būrėją ir astrologę Vaivą Budraitytę. Ar tikrai politikas Kęstutis Daukšys vedė tamstą mokytoją Eiridą dėl politinio rimto vyro įvaizdžio? Kodėl jau penktą kartą susituokė muzikos magnatas Kęstutis Pūkas su į dukras amžiumi tinkančia savo nauja meile? Ar Laimutis Pinkevičius ir Asta Valentaitė tikrai skirti vienas kitam, o gal ši santuoka tik šaltakraujiškas verslo planas? Ir, pagaliau, ar tikrai Antanas Bosas pagavo savo gyvenimo žuvį – Dainą Randers, dabar jau Bosę? O gal atvirkščiai? Visi atsakymai, beje, labai netikėti ir intriguojantys, laidoje Super LT.

Saldžiosios „ŠokoLedo” merginos toliau tęsia kovinę šviečiamąją muzikinę programą ir pristato naują beveik žudančią dainą ir jos klipą – „Mergaitė liūdnom akim“. Pasirodo, edukacinę egzistencinę problemą, apie kurią ir yra naujoji daina, abi grupės narės išgyveno pačios. Sniegė net labai rimtai galvojo apie savižudybę, o Justė galvojo jog niekuomet nebus graži ir liks tik berniukų draugė. Visos rimtos problemos ir šokiruojančio vaizdo klipo premjera laidoje „Super LT“.

„Super LT“ ketvirtadienį 21.55 per „Lietuvos ryto“ televiziją. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius