Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Tvarijonaitė: nepažįstu nė vieno normalaus modelio, kuris nebūtų nusirengęs

Jau šį trečiadienį LNK „Žvaigždžių klube“ svečiuosis pirmoji „Olialia“ mergaitė Jurgita Tvarijonaitė. „Nepažįstu nė vieno normalaus kažkiek pasiekusio modelio, kuris nebūtų nusirengęs“, – atviravo aukštumų grožio pasaulyje pasiekusi lietuvė, pati ne kartą apsinuoginusi prieš objektyvą.
Jurgita Tvarijonaitė
Jurgita Tvarijonaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Laidos vedėjo Vitalijaus Cololo paklausta, kuo labiausiai žavi vyrai, ne vieną apdovanojimą pelniusi manekenė atviravo, kad tikrai ne turtai. Tai patvirtina faktas, kad ji atsisakė milijonieriaus pasiūlymo tekėti. Apsisprendimo nepakeitė net turtuolio įteiktas įspūdingas vieno karato žiedas – žavioji lietuvaitė atstūmė gerbėją: „Žiedą priėmiau, nors niekada nieko neimdavau. Jei nenusiseks gyvenimas – parduosiu.“

„Žvaigždžių klube“ tobulų kūno formų moteris atskleis figūros išlaikymo paslaptį, kuriai nėštumas nesutrukdė pozuoti naujajam garsiojo žurnalo  „Playboy“ numeriui“, – žada prodiuserė Jurga Pukenytė. Tai buvo pirmoji fotosesija po motinytės atostogų, sukėlusi įvairių apkalbų. Buvo spėliojama, ar J.Tvarijonaitė neketina atnaujinti apatinių drabužių modelio karjeros.

Kai „Žvaigždžių klubo“ vedėjas V.Cololo pasiūlė kartu garsinti erotinį filmą, laidos dalyvė nesutriko. Kaip tai seksis seksualiausia Lietuvos moterimi vadintai J.Tvarijonaitei, ar ketina susilaukti antrojo vaiko, sužinosite jau trečiadienį 20.30 val. „Žvaigždžių klube“ per LNK. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius