-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijus Smoriginas liko ištikimas sau – kritikos pažėrė ir „Virtuvės mitų griovėjams“

Šio šeštadienio kulinarinės TV6 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ svečias – žymusis Lietuvos baletmeisteris, reiklusis choreografas Jurijus Smoriginas. Kandžiomis replikomis TV3 projektuose „Šok su manimi“ ir „Tu gali šokti“ pagarsėjęs J.Smoriginas neatsispyrė pagundai prikibti ir prie laidos kulinarų – Alfo Ivanausko, Ali Gadžijevo ir Martyno Praškevičiaus!
J.Smoriginas ir A.Ivanauskas
J.Smoriginas ir A.Ivanauskas / TV6 nuotr.

„Virtuvės mitų griovėjus“ laidos svečias vis ragino atsipalaiduoti, neužmiršdamas vyriško pokalbio „pagardinti“ ironiškais pastebėjimais. Tai jam užkliuvo Ali vardo kilmė, tai Alfas pasirodė per daug „sudžiūvęs“ – J.Smoriginas nepraleido puikios progos „patampyti vyrus už ūsų“.

Moderniose lofto virtuvės erdvėse šį kartą buvo griaunamas mitas, jog manų kruopos – tik vaikų maistas. Figūrą prisižiūrinčiam, tačiau skaniai pavalgyti itin mėgstančiam choreografui buvo ruošiama kalakutiena su manų kruopomis bei manų kruopų chalva. Paragavęs neįtikėtinų patiekalų priekabusis Jurijus priekaištų nebeturėjo. Laidos svečias net paprašė maisto išsinešimui!

Naujausioje „Virtuvės mitų griovėjų“ laidoje žiūrovai pamatys ir išskirtinį siužetą iš Gruzijos. Kaip gaminami tikri gruziniški šašlyškai, kuriems prireikė ne tik vienos avies, bet ir vienos kiaulės, bei kuo ypatingas gruziniškų saldumynų ruošimas – jau šį šeštadienį 12.00 val. per TV6!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius