Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijus Smoriginas „Šok su manimi“ vakarėlyje Kristinai Ivanovai linkėjo nesulūžti

Įpusėjus vasaros sezonui projektas „Šok su manimi“ tebetęsia linksmybes. Trečiadienio pavakarę ištikimiausi šokių gerbėjai bei žiūrovai susipažino su dar keturiomis poromis, kurios nuo rudens suksis TV3 ekrane. Prie jau šokiais apsėstų Kristinos Ivanovos, Daivos Anužytės-Kasiulaitienės bei Justino Lapatinsko, surengusių įspūdingus pasirodymus, prisijungė ir kol kas viešai neskelbtas dalyvis.
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Vakaro linksmybes pradėjo aštrialiežuvis choreografas Jurijus Smoriginas, trumpam pasinėręs į vedėjo vaidmenį. Asistuoti žodžio kišenėje neieškančiam šokių guru turėjo ir šokėja Edita Daniūtė. Garsi moteris šalia J.Smorigino nepasirodė, mat, kaip prasitarė pats choreografas, E.Daniūtė gydosi nosies traumą.

Pirmoji šokių aikštelėje pasirodė grupės „Yva“ narė, o nuo šiol ir tituluota gražuolė Kristina Ivanova. Dar prieš pasirodymą garsi mergina portalui 15min.lt prasitarė, jog vos tvardo jaudulį ir jaučiasi it pirmokė. Drauge su grupe „Yva“ atlikusi naują kūrinį, K.Ivanova nuskubėjo pas savo šokių partnerį Tadą Rimgailą. Drauge jie atliko pirmąjį šokį, kurį publika pasitiko audringomis ovacijomis. Trumpute suknele vilkėjusi ir savo labais formas tik dar labiau pabrėžusi K.Ivanova nepraslydo pro J.Smorigino akis. Po šokio choreografas pokštavo apie merginos liesumą bei linkėjo nesulūžti.

Akį traukė atvira suknelė

Žaviąją Daivą Anužytę-Kasiulaitienę į sceną išlydėjo ne kas kitas, o pirmuosius žingsnius šokių pasaulyje žengianti dukrytė Rugilė. Tačiau dukros pasirodymui nenusileido ir mama – drauge su partneriu Tomu Uroška D.Anužytė-Kasiulaitienė pademonstravo puikiai išmoktas pirmąsias šokių pamokas. Tam nesutrukdė net kojos trauma, kurią D.Anužytė-Kasiulaitienė tik neseniai išsigydė. Ne mažiau aistringas nei pats šokis buvo ir moters apsirengimo stilius – ant beveik nuogo kūno vilkėta suknelė ne vieną stipriosios lyties atstovą privertė įtempti žvilgsnį.

Trečiasis pasirodė Justinas Lapatinskas. Atlikėją į šokių aikštelę atlydėjo Chorų karų“ oranžinio choro choreografė ir J.Lapatinsko trenerė projekte Lilija Bernatavičienė. Paprastai drąsus ir gero humoro jausmo nestokojantis J.Laptinskas neslėpė jaudulio – prieš pasirodymą vaikinas ne tik persižegnojo, bet ir į orą paleido savo paties išlankstytą gervę su gausybe balionų. Tai, anot jo paties, turėtų atnešti jam sėkmę projekte. Keletą dainų sudainavęs J.Lapatinskas publikai dovanojo ir aistringąją rumbą, kurią atliko su partnere Greta Milišauskaite.

Pristatė Olegą Staniulionį

Su nekantrumu susirinkusieji laukė ketvirtosios vakaro poros, kuri iki šio trečiadienio visiems tebuvo mįslė. Vakaro vedėjas J.Smoriginas atskleidė didžiąją intrigą ir audringai pristatė paslaptingąjį naujoką. Tai – garsus breiko ir hiphopo  treneris Lietuvoje Olegas Staniulionis. Projekte vyras šoks su Rūta Ramanauskaite. Naujokai susirinkusiesiems dovanojo pirmąjį šokį, o J.Smoriginas tikino, jog ši pora projekte išties įneš naujų spalvų

Netrūko įžymybių

Pašėlti šokio ritmu bei susipažinti su ką tik iškeptais šokėjais susirinko ir nemenkas būrys pramogų pasaulio atstovų. Vakarėlį atidžiai stebėjo grupės „Pinup Girls“ narės, gerai nusiteikusios linksminosi Agnė Jagelavičiūtė, Skaiva Jasevičiūtė, Gabrielė Martirosianaitė. Patogiai ant kelių Ryčiui Širvaičiui įsitaisiusi renginį stebėjo Jurgita Jurkutė, fotografams mielai pozavo naujoji grožio konkurso „Mis Lietuva 2011“ nugalėtoja Ieva Gervinskaitė bei kitos įžymybės. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius