Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Justė Arlauskaitė-Jazzu „X Faktoriuje“ užkurs aistras: „Kaip dramų karalienė be dramų“

Sekmadienį – vienas laukiamiausių „X Faktoriaus“ etapų „Kėdžių iššūkis“. Vaikinai, įveikę teisėjų atrankas ir kūrybinę stovyklą, susikaus dėl savo vietos projekte. Jų – net dešimt, o kėdės – tik keturios. Visi jie – jau spėję pelnyti teisėjų simpatijas ir žinantys, jog išsvajotieji superfinalai ranka pasiekiami.
Justė Arlauskaitė-Jazzu
Justė Arlauskaitė-Jazzu / Foto Pro nuotr.

Lemiamą balsą sekmadienio „X Faktoriaus“ kovoje turės Justė Arlauskaitė-Jazzu. Jai padės atlikėjas Lukas Pačkauskas. Populiariausia Lietuvoje dainininkė praėjusį sezoną vadovavo merginų komandai. Jazzu auklėtinė Monika Pundziūtė tapo trečiojo sezono „X Faktoriaus“ nugalėtoja. Šiais metais dainininkė vadovaus vaikinų kategorijai.

Užkulisiuose laukiantys vaikinai nežino, kada reikės išeiti į sceną. Juos atsitiktine tvarka pakviečia laidos vedėjas Martynas Starkus. Atlikus dainą „X Faktoriaus“ scenoje, „Kėdžių iššūkio“ dalyviai išgirsta teisėjų komentarus. Kiekvienas iš jų turi savo nuomonę, tačiau pati svarbiausia yra Jazzu. Tik ji gali nuspręsti, kurie yra verti bilieto į tiesiogiai transliuojamus „X Faktoriaus“ finalus.

FotoPro nuotr./Teisėjai
FotoPro nuotr./Teisėjai

Kaip po filmavimo pasakojo J.Arlauskaitė-Jazzu, „Kėdžių etapas“ jai pats sudėtingiausias. Niekam ne paslaptis, kad ne ką mažiau jaudinasi ir dalyviai. „Tai – esminis etapas, kada mes išsirenkame sau komandą. Komanda – tai žmonės, su kuriais dirbsime, kursime, juoksimės ir verksime“, – pasakoja „X Faktoriaus“ teisėja.

Dainininkė neslepia – jei kažkam nepasiseka, ji visada labai jautriai į tai reaguoja. Pasakyti „ne“ atlikėjai yra labai sunku, tačiau tokios yra šou taisyklės. „Mano tikslas – išsirinkti geriausius. Šį kartą lengva nebuvo, tačiau tie keturi vaikinai yra nuostabūs. Jie visi skirtingi, jau matau, ką galėsiu jiems patarti. Jie unikalūs, ypatingi ir žavūs. Jie visi puikiai dainuoja, yra ir labai charizmatiški“, – prieš laidą intriguoja dainininkė.

FotoPro nuotr./Paulius Drabulis
FotoPro nuotr./Paulius Drabulis

Dėl vietos finale kovos Marius Mickus, Romanas Titorenko, Lukas Bartulis, Julius Embrasas, Vilius Urbonas, Mindaugas Avižienis, Deividas Valma, Paulius Drabulis, Karolis Bagočius ir Algirdas Daumantas Ciūnys. Jei vaikino pasirodymas patiks J.Arlauskaitei-Jazzu, ji leis užimti vieną iš keturių kėdžių. Tiesa, sėdintis niekada negali būti ramu. Bet kada teisėja gali paprašyti atsistoti ir užleisti savo vietą konkurentui. Iki paskutinės minutės tiek laidos žiūrovai, tiek teisėjai, tiek dalyviai nežino, kurie keturi taps „X Faktoriaus“ finalininkais.

Šio sekmadienio vakaro ilgai nepamirš visi dalyviai. Bene didžiausią dramą sukels Karolis Bagočius. Vienas iš teisėjų favoritų projekte kaip reikiant juos nuvils. Ar pavyks Karoliui antrą kartą pakviestam į sceną parodyti, ko yra vertas? Koks likimas laukia Algirdo Domanto Ciūnio? „Dramų drama. O kaip dramų karalienė be dramų?“, – po vaikino pasirodymo kalbės Jazzu. Ar pavyks savimi pasitikinčiam ir Jazzu dievinančiam vaikinui pelnyti bilietą į finalus?

FotoPro nuotr./Karolis Bagočius
FotoPro nuotr./Karolis Bagočius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius