Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką nuo visuomenės slepia Marius Gelažnikas?

Dėl įtarimų, kad verslininkas Marius Gelažnikas savo prabangių drabužių ir aksesuarų parduotuvėje prekiauja klastotėmis, Ekonominių nusikaltimų tyrimų tarnybos pareigūnai pirmadienį surengė reidą ir išsinešė daugiau nei 100 įvairių prekių.
Marius Gelažnikas
Marius Gelažnikas / TV3 nuotr.

„Aš mėgstu faktų kalbą. Mano parduotuvėje iš tiesų lankėsi pareigūnai ir ieškojo padirbtų prekių. Dabar reikia laukti, kol ekspertai pateiks išvadas“, – skandalingos istorijos detales laidai „Žiūrim, ką turim“ atskleidė parduotuvės savininkas M.Gelažnikas. Jis patikino, kad turi visų prekių įsigijimo ir kilmės dokumentus.

Laidos „Žiūrim, ką turim“ žurnalistai, siekdami išsiaiškinti, kiek dar laiko užtruks tyrimas ir kas verslininkui gresia, nuvyko pas Vilniaus policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus viršininką Igorį Polikšą.

Anot jo, ekspertai jau dirba ir bando nustatyti konfiskuotų prekių originalumą. „Jei paaiškės, kad prekės yra falsifikuotos, tada įtariamajam gresia iki dvejų metų nelaisvės“, – sakė I.Polikša.

Laidos komanda taip pat pakalbino baleto šokėją ir nuolatinį M.Gelažniko parduotuvės klientą Nerijų Jušką bei prabangių parduotuvių „Du broliai“ bendraturtį Andrių Jankauską.

Kodėl konkurentai nepatenkinti kilusiu skandalu? Ir ką dar nuo visuomenės ir savo klientų slepia klastočių prekiavimu įtariamas verslininkas? 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius