Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką savo šeimose išgyveno Rūta Janutienė ir Audrė Kudabienė?

Šios savaitės TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ herojėms ypatingo pristatymo nereikia. Vos paminėjus Audrės Kudabienės ir Rūtos Grinevičiūtės-Janutienės pavardes tampa aišku, kad laida skirta žurnalistikos asėms. Išties, abi jos turi tai, apie ką daugelis gali tik pasvajoti – populiarumą ir, svarbiausia, žmonių pripažinimą. Tačiau šios moterys išgarsėjo ne didžiuodamosis plastikos chirurgų padidintomis krūtinėmis ar žiopčiodamos pagal fonogramą.
Audrė Kudabienė
Audrė Kudabienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Žurnalistiniais tyrimais ir negailestingu korumpuotų valdininkų atskleidimu garsėjančios Audrė ir Rūta dažnam tampa paskutine viltimi sulaukti teisingumo. Tačiau kokios šios moterys būna tuomet, kai išjungiamos televizijos kameros ir uždaromos namų durys?

A. Kudabienę TV3 gyvenimo būdo laidos kūrėjai užtiko netoli Vilniaus esančiame aerodrome, stebinčią, kaip jos vyras Gintaras skrodžia dangų nedideliu lėktuvu.

Kudabos nemažai laiko praleidžia kartu, juk vyras yra laidos „Prieš srovę“ prodiuseris ir režisierius. Toks glaudus bendradarbiavimas ne vienai porai tapo tikru išbandymu. Tačiau stebėdamas šios šeimos santykius niekuomet nepasakytum, kad jie kartu – jau beveik dvidešimt metų.

„Mudu išties nemažai laiko praleidžiame kartu, bet abu turime savų pomėgių ir reikalų. Todėl to tikro buvimo, kai yra tik jis ir aš, labai nedaug ir mes to net pasiilgstame. Gal tai ir yra meilė“, – ištarus šiuos žodžius Audrės veidą užlieja šypsena.

Regis, tokio gyvenimo galima tik pavydėti, tačiau Audrė neslepia, kad net ir labai mėgstamas darbas negali atstoti pilnos šeimos, mat jiedu su Gintaru neturi vaikų.

„Tai skatina mane nuolat sau pačiai užduoti sunkius klausimus: ką aš reiškiu vyrui, ką jis man reiškia, kokią apskritai prasmę turi mano gyvenimas? Turiu sau atsakyti sąžiningai, juk kai nėra vaikų, neturi už ko pasislėpti“, – pati pašnekovams nuolat nepatogius klausimus užduodanti A. Kudabienė nemėgina išsisukti nuo skaudžios temos.

Rūta Grinevičiūtė taip pat be gailesčio pliekia nesąžiningus valdininkus, tačiau pati puikiai žino, ką reiškia atsidurti kitoje barikadų pusėje. Prieš ketverius metus spaudoje pasirodė nuotraukos, kuriose ji romantiškai vakarojo su garsiu tenoru Algirdu Janutu. Regis, nieko neįprasto čia nebūtų, jei ne faktas, kad tuo metu operos solistas dar buvo vedęs. R. Grinevičiūtė kaip mat buvo apkaltinta šeimos išardymu.

„Jis išties buvo vedęs, bet ši istorija visiems išėjo į gera. Taip susiklostė, kad niekas ilgiau nei tris dienas nebuvo nelaimingas. Be to, mums abiems su Algiu tai pirmoji santuoka, nes mes labai ilgai laukėme leidimo susituokti bažnyčioje, ir kai jį gavome, supratome, kad didelės nuodėmės nepadarėme“, – nemažai dvasinės stiprybės pareikalavusius išgyvenimus prisiminė moteris.

Jau šį pirmadienį, 20.30 val. TV3 laidoje „Gyvenimas yra gražus“ garsios žurnalistės atvirai kalbės apie asmeniškus ir skaudžius savo išgyvenimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius