-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kaip atgauti skolą, jei prisiskolinusi neištikima draugė dirba policijoje?

Jonas su Irena susipažino radęs jos skelbimą pažinčių puslapiuose laikraštyje. Jau pirmojo skambučio metu Irena Joną perspėjo: „Tu tik neišsigąsk, bet aš dirbu policijoj.“
Egidijus Knispelis
Egidijus Knispelis / LNK nuotr.

Naujosios draugės darbovietė Jono neišgąsdino. Labiau jį išgąsdino juos skiriantis 100 kilometrų atstumas, tačiau žavingai kalbanti moteris išprovokavo Joną pirmam susitikimui. Vėliau susižavėjusiam vyrui atstumas jau nebuvo problema.

Per beveik pusmetį trukusį poros bendravimą, Jonas negailėjo moteriai dovanų, kartą net paskolino daugiau nei 600 Lt balkono remontui, tačiau pradėjo įtarinėti, jog ji – neištikima. Pradėjusi meluoti mylimajam, neteko jo pasitikėjimo ir vyras pareiškė – viskas, tokios moters jam nereikia.

Tačiau tam, kad galėtų nutraukti visus saitus, Jonas norėjo atgauti skolą. Deja, Irena net nesiruošė grąžinti skolos ir nepasidavė jokiems buvusio mylimojo įkalbinėjimams – nei gražiems, nei piktiems. Tačiau Jonas nepasidavė. Jis nusipirko diktofoną ir išprovokavo Ireną prisipažinti, kad ši jam skolinga. Surinkęs pakankamai skolos įrodymų, apgautas vyras kreipėsi pagalbos į televizijos laidą „24 valandos”. Negi eisi skųstis į policiją, kurioje dirba buvusi draugė?

Apie tai, kaip „24 valandos” policijoje skolininkės ieškojo, trečiadienį 16.40 per LNK su Egidijum Knispeliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius