Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip D.Meškauskas pakeis gyvenimą be Rūtos

Jau šį penktadienį „Super L.T.“ žiūrovai 21 val. 50 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją pamatys išsiskyrusio Deivido Meškausko interviu, kuriame šokėjas išklos visą tiesą, kaip ir kuo gyvena po skyrybų su Rūta Ščiogolevaite, teigiama televizios išplatintame pranešime spaudai.
Deividas Meškauskas
Deividas Meškauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Nepatinku aš merginoms“, – viengungiško gyvenimo bėdomis dalijasi Deividas.  Pasirodo, šokių laidoje su partnere Ineta poruotas D.Meškauskas iš tikrųjų palaiko tik draugiškus santykius: „Iš jos išmokau daug aktoriaus triukų. Jie man gyvenime padeda.“ Nors ant parketo pora yra tik kolegos, laidos žurnalistams D.Meškauskas patvirtina, kad jau pribrendo naujiems santykiams.

Nepatinku aš merginoms, – viengungiško gyvenimo bėdomis dalijasi Deividas.

Kita laidos tema: kas Lukiškių kalėjime alkoholiu apsvaigino Henriką Daktarą?

„Jie turbūt jaučiasi nepaliečiamieji ir taip šaiposi iš įstatymo“, – nuomone dalijasi žurnalistas Dailius Dargis. Knygos „Tikroji Daktarų istorija“ autorius sako apie galimą Henriko girtumą sužinojęs gerokai anksčiau, negu pasirodė publikacijos. Maža to, patikimi žurnalisto šaltiniai informavo, kad alkoholiu Henriką pavaišino teisėsaugos pareigūnas.

 Taip pat laidoje „Super L.T.“ matysite su nauja širdies drauge pagautą dainininką Sashą Son.

„Gal galime bent vidury gatvės nestovėti?“ – nustebo žurnalistus išvydęs Sasha Son. Žurnalistai, gavę informacijos, kad dainininkas romantiškai gurkšnoja vyną su tamsiaplauke, iš karto nuskubėjo prie restorano. Pasirodo, Sasha Son į Rusiją važinėja ne tik gastroliuoti. Ten jaunasis Lietuvos atlikėjas iki ausų įsimylėjo kylančią Rusijos popscenos gražuolę. Kaip Sashai pavyko užkariauti žvaigždės širdį, žiūrovai sužinos jau šį penktadienį 21 val. 50 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

15min.tv – nemokama televizija internete

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius