-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip dabar jaučiasi Algirdas Brazauskas?

Žinia apie prezidento Algirdo Brazausko sunkią ligą sukrėtė visą Lietuvą, tačiau ką iš tiesų teko iškentėti, geriausiai žino tik artimiausi žmonės ir žmona Kristina Brazauskienė.
A.Brazauskas
A.Brazauskas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Aš pasitikiu Lietuvos specialistais ir į užsienį nevažiuosiu“, – sužinojęs apie ligą sakė A. Brazauskas. Tąkart Lietuvos medikai konsultavosi su Vokietijos ir Amerikos specialistais, bandydami parinkti tiksliausią veiksmų ir gydymo planą.

„Patarčiau visiems nebijoti eiti į onkologijos ligoninę ir tikrintis profilaktiškai“, – LNK laidoje „Nauja versija“ pirmadienį ragins sergančio prezidento žmona Kristina Brazauskienė.

Viešai prabilusi apie įveiktą vėžį, ponia Kristina anuomet dar nenutuokė, kad po kelerių metų šeima turės atlaikyti dar vieną išbandymą. Moteriai teks dar kartą viešai pripažinti, jog nelaboji nepalieka ramybėje ir atima iš Algirdo energiją, jėgą, tačiau ne tikėjimą, protą ir meilę. Kurį laiką praleidęs ligoninėje šiandien populiarusis politikas – namuose Turniškėse, pačių artimiausių žmonių apsuptyje.

„Negalia šiek tiek susilpnino jo kūną, jam sunku atsikelti nuo kėdės ar lovos, bet liga visiškai nesusilpnino jo sielos“, – laidoje pripažins žurnalistė Laima Lavaste, pirmoji savo dienraščio skaitytojams pranešusi žinią apie atsinaujinusią prezidento ligą.

A.Brazauskas niekuomet nebijojo to, kas vadinama senatve ar gyvenimo saulėlydžiu. Dešimtis kartų su artimaisiais aptarinėjo savo ateitį su juo ir...be jo.

Išskirtinis pasakojimas – pirmadienį, 20.30 val., publicistikos laidoje „Nauja versija“, per LNK. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius