Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kaip gyveni“: buvusi parlamentarė N.Steiblienė vos netapo aukle

Juos vadino išrinktaisiais. Juos vežiojo brangios mašinos ir kvietė į elito vakarėlius. Juos fotografavo žurnalams ir skaičiavo jų laimėjimus – politikoje, medžioklėje, meilėje.
Nijolė Steiblienė
Nijolė Steiblienė / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Kur jie dingo, kai po nesėkmingų rinkimų praeitą rudenį Seimo durys užsitrenkė? Apie tai – ketvirtadienio laidoje „Kaip gyveni“ 19.40 val. per LNK.

„Kiekvieną dieną suku galvą, kaip reikės gyventi toliau. Išeitinė kompensacija baigiasi, žmona bedarbė, vaikai padėti negali, vos galą su galu suduriame“, – guodžiasi buvęs Seimo vicepirmininkas, vienas iš praeitos kadencijos milijonierių Alfredas Pekeliūnas.

„Kokie milijonai!.. Skolų turiu daugiau. Ką, gal aš galėjau Seime prisivogt? Gal kokius nors fondus skirsčiau? Ar po ministerijas laksčiau?“ – tikina jokių darbo pasiūlymų iki šiol nesulaukęs buvęs parlamentaras.

Tuo metu jo partijos lyderė, buvusi žemės ūkio ministrė Kazimira Prunskienė mėgaujasi ramybe ir gyvenimu be rūpesčių. Sodyboje Labanore politikė žurnalistus pasitiko puikiai nusiteikusi, su garuojančiais šernienos kepsniais ir netikėta naujiena: ji pagaliau apsisprendė, eis į prezidento rinkimus ar neis. Sprendimas, reikia pripažinti, kvepia ultimatumu...

Buvusio premjero žmona Liudmila Kirkilienė tik šypsosi: tarp valdžios ponių ji praleido pustrečių metų ir nebuvo laimingesnės dienos, kai tas pareigas prarado. „Ak, tas saldus žodis „laisvė“!“ – atsidūsta buvusi premjerienė. Nebevaržoma įsipareigojimų ji pirmąkart ryžtasi papasakoti apie nematomą pirmųjų ponių spindesio pusę. Ar tiesa, kad apie jas šokinėja stilistai, vizažistai, kirpėjai ir siuvėjai? Apie ką ponios susitikusios šneka? Ar ir tarp jų kyla intrigų?

O štai buvusi Seimo narė Nijolė Steiblienė, ištrūkusi iš politikos intrigų, neria į senuosius vandenis. Buvusi ilgametė žinių žurnalistė grįžta į televiziją. „Buvau visiškoje neviltyje ir jau ketinau eiti į darbo biržą. Na, gal iš pradžių dar būčiau paieškojusi auklės darbo“, – prisimena po kojos operacijos sveikstanti moteris. Ji net nusipurto, kai išgirsta klausimą apie dvi kadencijas Seime...

Skirtingos tos pačios pasakos pabaigos ir buvę jos herojai – ketvirtadienį 19.40 val. LNK laidoje „Kaip gyveni?“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius