-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip vairuotojo teisių netekęs Merūnas važiuos į savo vestuves?

Šį penktadienį laidoje „Super L.T.“ – intriguojanti Seimo nario Lino Karaliaus nuodėmių atomazga.
Merūnas Vitulskis italų kalba atliko dainą „Rosa“
Merūnas Vitulskis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Santuoka Vestuvės

Politikas Andrius Šedžius nesibaigiančių Ezopo skandalų sąrašą papildė dar vienu. Opozicinės partijos narys papasakojo, jog įtaria Liną Karalių ne tik vartojant  narkotines medžiagas, bet ir jas gabenant į Lietuvą. Neva parlamentarai, kurie turi diplomatinį pasą, gali kirsti sieną su nepatikrintu bagažu. Pats Ezopas gandus apie nelegalių medžiagų gabenimą ir vartojimą neigia. „Super L.T.“ žurnalistas, norėdamas įsitikinti Ezopo žodžių tikrumu, įteikė šiam narkotikų testą. Ar išdrįs seimūnas prieš kameras įrodyti savo tiesą?

Kita tema: scenos sunkiasvoriui Merūnui atimtas vairuotojo pažymėjimas. Kaip dainininkas dardės į savo vestuves?

Neeilinio balso savininkas Merūnas greitas ne tik kelyje į žvaigždes, bet ir kelyje, nusėtais   eismo ženklais. Vairuotojo pažymėjimo netekęs tautos numylėtinis „Super L.T.“ teisinosi, kad dėl visko kaltas skubėjimas. Pasirodo, dainininkas greičio pedalą spaudė vėluodamas į koncertą.

„Kažkaip nemalonu, nes pažeidžiau taisykles tikrai nepiktybiškai“, – dėsto Merūnas. „Super L.T.“ aiškinasi, ar atgaus būsimasis jaunikis jam gyvybiškai svarbų vairuotojo pažymėjimą iki vestuvių ir kaip tokią žinią sutiko jo mylimoji.

Kai po erotinės fotosesijos Atlanta suorganizavo labdaros akciją vaikams, laida nusprendė išsiaiškinti, ji tai padarė dėl kilnių tikslų ar dėl reklamos.

Šią savaitę atlikėjos kviesti žinomi šalies žmonės rinkosi į Vaikų onkohematologijos centrą, kur parduodami sergančių vaikų rankdarbiai. Dauguma pakalbintų žvaigždžių neneigė, jog prisidėdamos prie kilnių akcijų nepraleidžia galimybės ir pasireklamuoti. „Jeigu tai reklama, tegul visi čia tik bėga ir reklamuojasi. Tokios akcijos, manau, abipusė nauda“, – neslepia grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė.

„Super L.T.“ tyrimas: kiek kainuoja išgarsėti?

Lietuvoje kaip grybai po lietaus kuriamos žvaigždžių mokyklos tampa masalu jaunimui, norinčiam tapti naujosiomis „yvomis“, „šeškėmis“ ir „mikutavičiais“. Verslo gyslelę apčiuopę dainininkai ir šokėjai nesigėdija pasinaudoti populiarumo privilegijomis.

„Mes ir mažuosius, ir didelius vežame į televiziją, ir tai yra masalas jiems“, – sėkmės paslaptimis dalijasi „yvų yva“ Natalija Zvonkė.

„Super L.T.“ – jau šį penktadienį 19 val. 10 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius