-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Kakadu“: Mama Rock‘n‘Roll krizę įveiks savo agurkais, pomidorais ir kopūstais

LNK laida „Kakadu“ išsiaiškino, kad dainininkė ir renginių vedėja Laima Tamulytė, daugeliui labiau žinoma kaip Mama Rokc‘n‘Roll, dabar gyvena... apkasuose. Užsiima daržininkyste, gėlininkyste ir jokių krizių nesibaimina. Visai Lietuvai siūlo efektyvų išgyvenimo receptą.
Mama Rock‘n‘Roll skubėjo į salę.
Mama Rock‘n‘Roll / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Reikia dirbti eiti, jeigu atsisėdęs verksi, nieko nebus“, – LNK laidai „Kakadu“ sakė smagioji dainininkė.

Laima aprodo savo naujausius „ūkio“ laimėjimus – statomą pomidorų šiltnamį, ridikėlių, „saločikių“, pomidorų lysves. Mojuodama su kastuvu, grąžtu ir kitais įrankiais Laima prisipažįsta, jog vėpsot dabar jei nėr kada. Darbai ant kulnų lipa, praneša LNK.

Savo naująjį namą prie pat Vilniaus Mama Rokc‘n‘Roll įsigijo daugiau nei prieš metus. Pirko kaip dauguma mirtingųjų – pasiėmusi paskolą. Daugelį žmonių skolos bankui šiuo metu atrodo nepakeliama našta, o Mama Rokc‘n‘Roll nesiskundžia – ją atiduoti yra iš ko. Net ir sunkmečiu humoristė kviečiama vesti renginių. Užsakovai žino – ji ne brangininkė, už du tūkstančius litų bus garantuota puiki nuotaika ir krūva gerų įspūdžių.

„Kaimynai sunkiai priprato, kad aš, pavyzdžiui, malkas kapoju. Eina, sako: „Dieve, ko jūs taip vargstat?“ – dalinasi darbo džiaugsmais dainininkė.

O kurgi Laimos gyvenimo draugas? Kodėl malkų nekapoja? Laima prisipažįsta, jog jos vyras kartais namie nebūna po dvi – tris savaites.

Štai taip šiandien gyvena garsi Lietuvos dainininkė. Neverkia, pinigų ir darbo neprašo ir su lopetom prie Seimo nemosikuoja. Savo daržų lysvėse prakaituoja ir sako: „Išgyvensim!”.

„Kakadu“ su Laima Tamulyte ir jos rokenrolu tiesiai iš lysvių – šiandien 21 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius