Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kam „Lietuvos talentų“ teisėjai negali pasakyti „ne“?

Kiekvieną sekmadienį „Lietuvos talentai“ prie ekranų sutraukia daugiau nei milijoną žiūrovų, o bilietai į pusfinalius, kurie bus tiesiogiai transliuojami iš Ūkio banko teatro arenos, sparčiai nyksta.
Vilniuje esančiame Lietuvos vaikų ir jaunimo centre jau prasidėjo pirmieji naujojo TV3 šou „Lietuvos talentai“ filmavimai. Gerbėjų pilnoje salėje netrūko pasipiktinimo ir džiaugsmo šūksnių bei žavingųjų komisijos narių – Marijono Mikutavičiaus, Rūtos Ščiogolevaitės ir Adolfo Večerskio sąmojų.
„Lietuvos talentų“ teisėjai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kauno diena“ pakalbino du šio projekto teisėjus – Marijoną Mikutavičių ir Adolfą Večerskį. M.Mikutavičius sako, jog sau nervų dėl nevykėlių netampo ir tvirtai taria „ne“. Tuo tarpu Adolfas Večerskis geraširdiškai dovanoja „taip“.

Pastarasis sako, jog darbe lengviau pasakyti „ne“ nei „Lietuvos talentuose“, o sunkiausia vertinti vaikus.

„Čia atsakomybė kitokia: pasakęs “ne„, galiu nužudyti žmogų, kuris tikrai turi talentą. Jei nors kiek abejoju, sakau “taip„, nes vėliau bus kitas pasirodymas, bus galima palyginti. Tuomet ištartas “ne„ bus ne žmogaus atstūmimas ar jo pažeminimas, o jo lygmens įvertinimas, pasakymas, kad jis negali būti geriausias“, – sako A.Večerskis.

Tuo tarpu Marijonas Mikutavičius numoja ranka, jei iš projekto pašalintas žmogus tikina, kad šis televizijos šou buvo viso jo gyvenimo viltis ir didžioji galimybė. Tokiems atstumtiesiems M.Mikutavičius tegali pasakyti, kad televizija tėra vienas iš daugybės būdų būti išgirstam. O jei talentas tikras, savąjį jis neabejotinai atras.

Marijonas atskleidžia, jog jam labai patiko broliai su gitaromis, taip pat paliko įspūdį vaikinas su akordeonu, mažųjų šokėjų pora.

„Sunku vertinti vyresnius už save žmones. Gal man atrodo, kad kažkurią sritį išmanau geriau nei jie, bet bijau jų gyvenimiškos patirties. Išsakyti visko, ką galvoju, kartais neleidžia elementarus išsiauklėjimas ir pagarba vyresniam žmogui“, – sakė Marijonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius