Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kambarių plėšikas labiausiai bijojo susidurti su barakudomis ir kaunietėmis

Nusprendęs dalyvauti pažinčių šou laidoje „Kambarių plėšikai“, dainininkas ir TV laidų vedėjas Karolis nebuvo išrankus. „Svarbu, kad mergina nebūtų „barakuda“ ir tipinė kaunietė“, – pristatydamas save sakė vaikinas. Ir šiuo požiūriu jam pasisekė. Visos trys merginos tikrai nepriklauso „barakudų“ kategorijai ir su Kaunu neturi jokio ryšio.
Kambarių plėšikas labiausiai bijojo susidurti su barakudomis ir kaunietėmis.
Kambarių plėšikas labiausiai bijojo susidurti su barakudomis ir kaunietėmis. / LNK nuotr.

Laura, Gabrielė ir Viktorija. Žavios jaunos panelės tikisi sutikti simpatišką, protingą ir linksmą vaikiną. Pirmą kartą Karolį jos išvydo monitoriaus ekrane benaršantį kambarius. O koks jis yra iš tikrųjų, paaiškės tik vėliau. Karolis viešnias pasitiko ne savo namuose, o vietoje, kur šiuo metu praleidžia daugiausia laiko – prie vieno naktinio klubo didžėjaus pulto.

Į pirmąjį pasimatymą Karolis gali pakviesti tik vieną merginą. O nuspręsti reikia tik išrinkus patį šauniausią kambarį. Įdomių daiktų buvo tikrai gausu. Teko vertinti grožio konkurso juostas, DVD filmų kolekcijas, papuošalus ir žinomus bei pirmą kartą iš arti matytus muzikos instrumentus. „Gal tai tik interjero detalė“, – svarstė vaikinas rankose vartydamas išraitytą varinę dūdą net neįtardamas, kad mergina su šiuo instrumentu groja orkestre. Teko tramdyti ir pamėginti susidraugauti su aršiai butą saugojusiu šuneliu bei pamėginti išsiaiškinti ką reiškia kambariuose iškabinti nesuprantami šūkiai su kvietimu „pasizyzinti“.

Ką nusprendė vaikinas, pamatysite ketvirtadienį 21 val. per LNK, laidoje „Kambarių plėšikai“.

15min.lt/tv: LNK

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius