Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karatė čempionės Ritos Pivoriūnaitės gerbėjas – prieštaringos reputacijos verslininkas?

Šį trečiadienį svečiuodamasi LNK laidoje „Žvaigždžių klubas“, Europos karatė čempionė Rita Pivoriūnaitė sulaukė nepatogaus žiūrovo skambučio: ar tiesa, kad jūs esate kartu su buvusiu modelio ir TV laidų vedėjos Giedrės Rusytės vyru Arūnu Savukynu?“
Rita Pivoriūnaitė
Rita Pivoriūnaitė / Alfredo Pliadžio/sportas.info nuotr.

Laidos metu paaiškės , kas ją sieja su buvusiu Rusytės vyru.

„Siurprizas“, – sutriko atkakliai draugystę su Arūnu Savukynu neigusi laidos dalyvė „Žvaigždžių klubo“ vedėjui Vitalijui Cololo į studiją pakvietus prieštaringos reputacijos verslininką.

Vyrų dėmesio nestokojančios žaviosios karatistės grožiui neatsispyrė ir skandalais garsėjantis Seimo narys Andrius Šedžius, kuris negailėjo komplimentų jos užpakaliukui. Tačiau LNK projekte „Kviečiu šokti“ dalyvaujanti Rita Pivoriūtė pripažino, jog yra neabejinga savo šokių partneriui Karoliui Levanaičiui.

Rita Pivoriūnaitė ne tik graži, bet ir protinga. „Žvaigždžių klubo“ vedėjų Natalijos Zvonkės bei Vitalijaus Cololo nuostabai karatė čempionė pristatys išradimą, skirtą vairuojančių moterų batų kulnams apsaugoti. Laidos dalyvė pademonstruos, kaip naudojamas šis dailiosios lyties atstoves apsaugosiantis išradimas, o žodžio kišenėje neieškantis „Žvaigždžių klubo“ vedėjas Vitalijus Cololo nepraleis progos sugalvoti jam originalų pavadinimą.

Kas yra tikrasis Ritos Pivoriūnaitės širdies draugas? Kodėl gražuolei karate meistrei neįtiko turtais ir santykiais su abituriente garsėjantis politikas? Ir kaip vadinsis lietuvės galvoje gimęs išradimas, sužinosite jau šį trečiadienį, „Žvaigždžių klube“ 20.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius