Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Karina Stungytė atsidurs Pravieniškių pataisos namuose

Muzikinį projektą „Chorų karai“ jo vedėjai šį sekmadienį ves būdami gana toli vienas nuo kito, mat Karina Stungytė praėjusioje laidoje pralošė lažybas Mindaugui Stasiuliui.
„Chorų karai“: Karina Stungytė
„Chorų karai“: Karina Stungytė / TV3 nuotr.

Jie buvo susilažinę, jog jei Povilo Meškėlos ir Vlado Kovaliovo vadovaujamas Pravieniškių pataisos namų atvirosios kolonijos choras surinks daugiausia balsų, kitą laidą Karina vyks ne kur kitur – o į šią įkalinimo įstaigą ir ves laidą iš ten įrengtos studijos.

„Iki šiol niekuomet neteko būti tokioje įstaigoje, tad bus smalsu pamatyti kaip viskas atrodo iš vidaus. Manau, kad labai gerai, jog tokie projektai kaip „Chorų karai“ ateina ir į tokias vietas. Juk čia taip pat žmonės nori būti socialiai aktyvūs, dalyvauti kultūrinėje veikloje. Jei tik jie turi talentą, kodėl jo neparodyti“, − sako Karina Stungytė.

Naujajai projekto vedėjai tai bus dar viena nauja patirtis vesti laidą tiesioginiame eteryje toli nuo savo partnerio Mindaugo Stasiulio. Tačiau vyrų dėmesio trūkti tikrai neturėtų. Juolab, kad sekmadienį skambėsiančios dainos bus skirtos meilei.

Šeši galingi chorai jau ruošia dainas šia tema, komisija vėl galanda liežuvius, o vedėjai rengia specialius dainų pasirodymus. Tik kam šį kartą dainuos meilės dainą Karina Stungytė, o kam Mindaugas Stasiulis? Karina žavės ne tik nuostabia daina, o ir ypatingu įvaizdžiu, kurį jai kuria dizaineris Liutauras Salasevičius.

Įspūdingame projekte „Chorų karai“ muzikinėse kovose liko kautis šeši chorai: Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Dežavu“ choras, Eglės Jakštytės Utenos miesto „Laimės“ choras, Stano vadovaujamas senjorų „Lietuvos bočių“ choras, Kauno miesto „Žalgirio choras“, vadovaujamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“, Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, vedamas Arno Švilpausko „Daumantų kapelos“, bei Povilo Meškėlos ir Vlado Kovaliovo vedamas Pravieniškių pataisos namų atvirosios kolonijos choras.

Geriausios emocijos ir akimirkos „Chorų karuose“ − jau šį sekmadienį 19.30 val. tiesiogiai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius