Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karolis Sakalauskas: „Namų šeimininke“ tapau pritrūkęs talento!“

„Daugelis jau tikriausiai yra girdėję istorijų apie ypatingų gebėjimų turinčius – indigo vaikus. Dabar pats metas išgirsti apie naujosios, jaunosios kartos supermoteris ir naujos kartos vyrus – namų šeimininkes!“ – jau šįvakar 19.40 val. ištars TV3 laidos „Kodėl?“ vedėja žurnalistė Rūta Janutienė.
Karolis Sakalauskas su sūneliu Ajumi ir žmona Jolanta
Karolis Sakalauskas su sūneliu Ajumi ir žmona Jolanta / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šių dienų moterys – laimingos, turinčios daug pinigų ir galinčios pasigirti puikia karjera, tačiau ar laimingi tie, kurie su jomis gyvena? „28-eri metai, du vaikai ir sėkminga karjera. Ar tavo gyvenime dar reikia vyro?“ – R.Janutienė provokuos televizijos laidų vedėją sportininkę Vladą Musvydaitę.

Išgirdusi klausimą pašnekovė apstulbs, tačiau išliks nuoširdi: „Jei aš susipykstu su vyru, tai nei sėkmė darbe, nei pasiekimai sporte man nerūpi!“

O kiek naktų praėjusią savaitę savo namuose nakvojo kita dviejų vaikų mama – didžiųjų TV3 televizijos šou stilistė, dizainerė Kristina Mališauskienė? „Na, gal pusę...“ – prisipažins jauna moteris.

Žurnalistas, komunikacijos ir verslo konsultantas, populiarių žurnalų ir kelių knygų autorius Giedrius Drukteinis duos aštrų atkirtį supermoterims: „Moteriška prigimtis – visada būti savo vietoje – prie vaikų, prie vyro, prie viralo.“

Tuo tarpu „Rupuliuku“ pravardžiuojamas politikės-šoumenės Astos Baukutės vyras Kęstutis Rupulevičius, šeimoje atliekantis namų šeimininkės vaidmenį, šįvakar TV3 eteryje mėgins apginti savo vyrišką orumą. „Rupuliukas, bet ne rupūžiukas“, – atkirs keturis vaikus namie prižiūrintis vyras.

Kęstučio bendramintis, tris vaikus namie prižiūrintis televizijos aktorius Karolis Sakalauskas bus atviresnis: „Namų šeimininke“ tapau pritrūkęs talento!“

Po tokių vyriškių pasisakymų naujojo TV3 projekto, startuosiančio jau šį šeštadienį, – „Šok ir lieknėk“ dalyvis Marius Bagdonavičius įsius: „Vyrai bobėja!“

Aistringas ginčas „Kodėl?“ studijoje virto... muštynėmis, mat K.Rupulevičius, gindamas putnias A.Baukutės kūno linijas, pasiūlė Mariui su šio į studiją atsineštu kardu kai ką nupjauti, o į ginčą įsiterpusi pasaulio kiokušin karatė čempionė Margarita Čiuplytė į darbą paleido... kojas!

Nepaprastai aistringa, emocionali ir provokuojanti žymių žmonių diskusija apie tai, kaip šiuolaikinės moterys daro karjerą ir kodėl jas pakenčia jų vyrai, – jau šįvakar 19.40 val. per TV3.

Beje, nuolat stebinanti laidos vedėja R.Janutienė nebus pėsčia ir šįkart: studijoje moteris pasirodys vilkėdama du kostiumus! Kam priklausė juodas kostiumas? Nejaugi žinoma žurnalistė kadaise buvo tokia stora? Ar ji kilogramų atsikratė irgi – dėl karjeros? Nepamirštama „Kodėl?“ laida – tik šįvakar, pirmadienį ir tik per TV3!

„Kodėl?“ – pirmadieniais 19.40 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius