Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karštoji vasaros dvikova: Mia prieš Zvonkę

Sparčiai artėjanti vasara TV3 žiūrovus kaitins ne tik šiltais saulės spinduliais ir pramogomis, bet ir intriguojančia karštąja metų dvikova.
Natalija Zvonkė
Natalija Zvonkė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Natalija Zvonkė ir Vilija Pilibaitytė-Mia – kuri iš jų populiaresnė tikriausiai neatskys nė vienas spaudos leidinys, televizijos laida, reitingų lentelės. Merginų asmeninis ir profesinis gyvenimas yra narpliojami po kaulelį, o kiekvieną jų intrigą supa gandai ir paparacų blykstės.

Jau šią vasarą TV3 skelbia Natalijos ir Mios pramoginę muzikinę dvikovą, ir tada bus galutinai nuspręsta, kas šiame konflikte laimi. Naujos laidos rengėjai pagalbos kreipsis į žiūrovus, kurie ir padės merginų konflikto istorijoje tašką. Lemiamą populiariųjų dainininkių susirėmimą vainikuos grandiozinis koncertas.

„Kuri moka geriau dainuoti, kuri turi daugiau gerbėjų, kuri galų gale yra populiaresnė? Ar įmanoma bus išspręsti draugiškai šį dviejų dainininkių konfliktą ir visiems laikams užkasti karo kirvį? Neabejojame, kad joms teks dėl to paplušėti ir įveikti nemažai sunkių užduočių, tam, kad paskutinioji dvikova nusvertų svarstykles į kažkurios pusę. Tikime, kad visos vasaros kaip tik ir užteks išsisaiškinti ar tai bus Mia ar Zvonkė“, – šypsosi naujos TV3 vasaros laidos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Nauja TV3 pramoginė muzikinė laida ir karšta Zvonkės ir Mios dvikova – jau greitai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius